Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dejvid

Witam...

Polecane posty

Może wy będziecie w stanie mi jakoś pomóc... Mam straszny problem ze skórą głowy.. Umyje głowe powiedzmy w poniedziałek i we wtorek jest juz sam tłuszcz... Byłem u dermatologa stwierdziła ze mam łojotokowe zapalenie skóry głowy... przepisala mi rózne środki niestety nic nie pomogło.. Jak było tak jest dalej. Włosy myje codziennie chciałbym ograniczyc mycie ale na drugi dzien włosy wygladaja juz jak g****o.. sa oblepione łojem... Szampon zmywam dobrze. W maju tego roku zdrapalem dwa pieprze z głowy które bardzo mniebolaly nie moglem zniesc tego bolu niestety po zdrapaniu ból był jeszcze gorszy prawdopodnie są to grzyby mallasezia... z tego co czytałem na internecie one powodują łojotok skóry głowy... Jest to dla mnie straszny dyskomfort... Czy można te grzyby jakoś usunąc? Czy znacie moze jakis dobry sposób na łojotok? Jesli tak to prosze o pomoć bo chcialbym jakos to wyleczyc...

Gość gość
Nie mam takiego problemu więc nie wiem czy podziała, ale czytałam kiedyś artykuł i było o mydle siarkowym. Zobacz w google.

Gość gość
Mam podobnie jak autor i gdzie niegdzie robia mi sie strupy na głowie.