Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co on się ze mną bawi?

Polecane posty

Gość gość

Witam, zastanawiam się jak odebrać zachowanie faceta, który prawi komplementy, podrywa, okazuje zainteresowanie, proponuje sporkania by zaraz potem okazywać absolutną obojętność. Z komplementów przezuca się na uszczyiwe uwagi, złośliwe dogadywanie. Fazy te co jakis czas przeplatają sie ze sobą. Co o tym sądzić? Podkreślę, że nie jestesmy parą znamy sie od kilku lat, a taka dziwna sytacja ma miejsce od kilku miesiecy. Zupełnie nie wiem jak sie do tego ustosunkować. Doradzicie?

Gość gość
skoro jesteś nieustępliwa to co się dziwisz...

Gość gość
znacie się od lat i to chyba dobrze, to bierzesz dziada za kołnierz i przeprowadzasz z nim rozmowę na temat: co sie z toba korna dzieje bo ostatnio zachowujesz sie dziwnie i już mnie to męczy

Gość gość
Znamy sie z jednej firmy. W tej chwili nieźle się dogadujemy, ale męczy mnue już ta zmiana nastrojów. Przyplyw zainteresowania chcieć kontaktua potem totalne olewanie i denerwowanie. Dodam jeszcze że w stosunku do innych kobiet w firmie zachowuje się calkiem inaczej, prowadzi rozmowy, a przy mnie jakby zapomniał języka w gębie. Nie odzywa się jest spiety, a jednocześnie czuję, ze coś nas przyciąga. Dodam jeszcze, że obydwoje jesteśmy w zwiazkach.

Gość gość
myślę że on jest w tobie zadłużony

Gość gość
Też mialam takie myśli na początku, ale ignorowanie i chamskie odzywki nie wydają mi się wyznacznikami zadłużenia. Dodam, że swoje teksty wypowiada w gronie znajomych tak jakgdyby chciał mnie ośmieszyć. Zupełnie nie wiem co z tym zrobić