Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co myśleć... Czy on chce do niej wrócić...

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem ponad pół roku, wcześniej był w długim związku, ponad 2 lata z dziewczyną. Zerwał z nią bo był jak mówi "wariatką" ciągle go kontrolowała, sprawdzała, zero zaufania. Jesteśmy ze sobą szczęśliwi jednak ona od czasu do czasu do niego pisze, że go kocha, że nie może o niej zapomnieć, że myśli o nim mimo, że ma chłopaka, czy mają szanse żeby być znów razem. On odpisuje jej, że nie. Zablokował jej numer dopiero jak mu kazałam. czemu wcześniej tego nie zrobił?? Ona studiuje w innym mieście, czasem myślę coby było gdyby wróciła... wczoraj oglądałam instagrama, weszłam na jej profil i patrze że dał jej lajka, do zdjęcia, które niedawno dodała. On jej nie obserwuje, więc musiał tam specjalnie wejść. Tylko po co. Zapytałam się go i powiedział, że musiał jej to kiedyś polajkować ale jak skoro zdjęcie było świeże. Widziałam, że się zdenerwował, szedł w zaparte. Mówię mu żeby mi powiedział a on w końcu że świadomie nie dał jej lajka, to co nieświadomie jej dał??? Ona wczoraj też dała mu lajka, to co wszedł na jej profil i też musiał dać. Wiem że to wydaje się głupie jednak przejmuję się tą dziewczyną, lajk to niby nic ale mu nie ufam... boję się że gdyby wróciła do miasta byliby ze sobą znowu...

Gość gość
niemysl to jest twoja slaba strona:-P

Gość gość
Jak to czytam to mam wrażenie, że masz 15 lat Góra. Zazdrość o lajka? Dobrze, że nie ma na fb i insta opcji żeby zobaczyć ile razy ktoś cię podglada bo chyba byś wyszła z siebie. Dziewczyno. Skoro napisał jej ze nie ma szans by wrócili do siebie to chyba powinnaś się cieszyć. Kurde z moim facetem jesteśmy 8 lat i ani ja nie robię mu afery o lajki od koleżanek ani on mi. Nawet jak to jego czy moi byli. Było minęło trzeba zamknąć rozdziały. Nie ma co panikowac. W końcu to wariatka co nie?