Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos posuwal obce zony?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja zaliczylem juz kilka. ostatnio kolezanke z pracy.

Gość gość
Zdarzyło się... ale byłem wtedy młody i dość głupi. Ogólnie, nie ma się czym chwalić 🖐️:(

Gość gość
To nie chwalenie a uczynek milosierny co do ciala.

Gość gość
obce zony sa najlepsze zawsze jak idzie z kims do łózka to znaczy ze w jej malzenstwie czegos brakuje i daje jej to ktos inny

Gość gość
Jak odebralem nowke kawalerke zaprosilem zone kuzyna na kawe, wczesniej jej powiedzialem ze ona pierwsza bedzie zaproszona na kawe. Zapytala sie czy tylko na kawe, Odpowiedzialem to od ciebie bedzie zalezalo, Kuzyn w tym czasie pracowal w Belgi, przyjezdzal raz w miesiacu na trzy dni.Gdy Kuzyn po tym krutki urlopie odjechal zadzwonila i zapytala kiedy ma przyjsc na ta kawe, powiedzialem ze w sobote, zgodzila sie i przyszla,ale dopiero w niedziele wieczorem wyszla.Gdy wychodzila za kawe podziekowala, i powiedziala mi ze nie myslala ze ja mam lepszego i dluzszego penisa od meza. Uslyszalem ze takie spotkania zyczyla by sobie czesciej jak meza nie bedzie, bo tak przerznieta to jeszcze nie byla i nawet nie marzyla zeby ktos ja w zyciu jeszcze kiedys tak wyrruuchhal. Ale ja jej to udowodnilem i dlatego czeka i chce byc minimum jeszcze raz tak p********a jak mowila mama

Gość Cleo1976
A chciałbyś, żeby ktoś posuwał TWOJĄ żonę?

Gość gość
Ostatnio posuwalem kuzyna zone super daje dd**y jak tylko moze tak c***e nadstawia jest bardzo zwinna,

Gość gość
15.40 na pewno nikt nie chce. Ale gdy zony maja potrzebe a maz nie zaspokaja, to kobiety szukaja rozwiazania pozamalzenskim.

Gość gość
Razem z żoną nagraliśmy film erotyczny. Planujemy otworzyć również kanał na show-up. Jak oceniacie pierwszy film z naszym udziałem? http://quainator.com/6IkW