Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia

Polecane posty

Gość gość

Chcesz wiedzieć co to jest patologia? To nie odwiedzić teściowej, która życie poświęciła pilnując wnuki, nosząc obiadki, dając kasę. Gdy stała się bezużyteczna to ani jej się nie odwiedza chorej ani nie sķŁada życzeń na święta, to jest patologia w wykonaniu synowej i jej syna, która stara się uchodzić wśród niezbyt znających ją ludzi za ciepłą i dobrą, u których może coś ugrać.

To nie patologia..to jest brak szacunku i wdzięczności...Wiadomo, ze kobiety nie dogadują sie ze swymi teściowymi czasami za idealnie, ale jesli tesciowa jest taka jak opisujesz to uwazam taką za skarb.. Ja teraz jestem w ciazy i mam zamieszkac u chłopaka z jego rodzicami..Jego mama powiedziała, ze ona bedzie pilnowac maleństwo a ja bede mogła sie uczyc dalej zaocznie aby nie zawalić kierunku i bede mogła iść do pracy, zeby zarobić na budowe naszego domu..I choć jeszcze nie pilnuje mojego maleństwa to ja juz jestem strasznie jej wdzieczna za takie coś bo moim zdaniem to duze poswiecenie..Równie dobrze, mogłaby odpoczac i zajac się sobą. Z góry jej bardzo dziekuję

Gość gość
Nie wymawia tobie, że za mało zarabiasz a dom należy do niej a nie do ciebie i męża jak faktycznie jest? To nie kwestia stosunków a zwyczajny brak serca i człowieczeństwa u synowej.

Gość gość
Na częstotliwość odwiedzania przez dzieci\wnuki nie ma się wplywu,a jak się czlowiek skwasi to odwiedzać będą jeszcze rzadziej.Jedyna rada to mieć jakieś wlasne życie.No bo co innego? Teraz są oferty spędzania czasu dla emerytów,jakiegoś życia towarzyskiego,skrzykują się na forach itp.

Gość gość
Chorą starszą osobę, której zawdzięcza się dużo dobra mają potrzebę odwiedzać porządni, wdzięczni i wrażliwi ludzie, taka osoba nie ma kwasu, bo kocha tych, którym służyła miłością, ona nie czeka na nich, to tylko powiedzenie prawdy o synowej, jakim jest faktycznie człowiekiem a nie za jakiego chce uchodzić.