Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mogę raz jedyny zjeść zupę grzybową karmiąc piersią???

Polecane posty

Gość gość

Skoro mleko tworzy się z krwi to czemu każdy mówi ze grzyby są ciężkostrawne i nie można ich jeść? Czy ta ciężkostrawność przejdzie do mleka? Nie sądzę a chce zjeść tylko raz

Gość gość
Zjedz, jak nic sie nie będzie działo to możesz zjeść i drugi raz i trzeci.

Gość gość
Jadlam wielokrotnie, brzdac ma 7 m-cy. Nic nigdy nie bylo. To mit z tymi p*****lami o diecie matki karmiacej. Musisz tylko obserwowac dziecko. Pewnych smakow ma prawo nie lubic, jak jest zagrozenie alergia tez trzeba miec podwojnego czuja. Smacznego :)

Gość gość
Było dziś o tym w Dzień Dobry TVN :) ...ze co prawda grzyby do ogranizmu żadnych wartości nie wnoszą to na laktacji też źle nie wpływają. Można jeść :)

Gość gość
Ale super cieszę się Mój synek nie ma żadnych objawów alergii. Jadam wszystko i gruszki i truskawki. Czekoladę mi się zdarza z orzechami opylić ale grzybów się cykałam

Gość gość
Jadłam, i to nie jeden, jedyny raz, tylko kiedy miałam okazję, bo sos grzybowy, taki ze świeżych grzybów, to jedno z moich ulubionych dań i czekam na grzyby cały rok. Owszem, grzyby są ciężkostrawne (chociaż nie odczuwam żadnych dolegliwości z tego powodu), ale dziecku w żaden sposób nie szkodzą. Oczywiście nie trzeba chyba pisać że muszą być na 100% pewne.

Gość gość
Idę na imprezę w lokalu i w menu będzie właśnie krem z prawdziwków to myślę że mają sprawdzone źródło

Gość gość
jedz, baw się, karm jak najdłużej i życzę smacznego:)

Gość gość
Możesz jeść i codziennie, skąd to pytanie?

Gość gość
Urodziłam 16 listopada na wigilię nazarlam się pierogów z kapustą i grzybami. W szpitalu dostałam gołąbki a mąż mi przyniósł sałatkę z kapustą cebula i takimi innymi i nic. Ale wiesz co? Nie jedz tej zupy pierwszy raz na imprezie bo się okaże że jednak coś nie posłuży i będziesz mieć zmarnowana.zrób wcześniej próbę :P

Gość gość
Zapytaj matki w Indiach, czy prezchodza na diete i zamiast curry jedza duszona piers z kurczaka bez przypraw. Dieta matki kp to bzdura i istnieje tylko w glowie kobiet w Polsce, nigdzie indziej na swiecie o niej sie nie slyszy.