Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamolia

Problem ze sprzedanym autem, pomocy :(

Polecane posty

Cześć, dwa dni temu sprzedaliśmy samochód, pewnemu starszemu człowiekowi. Od następnego dnia wydzwania do nas że go nie poinformowaliśmy że auto 14 lat temu było zarejestrowane na firmę! A my go o niczym nie powiedzieliśmy, przecież daliśmy mu kartę pojazdu do wglądu!! I jego syn to oglądał! I mój mąż mu to mówił. On się wszystkiego wypiera. Straszył nas sądem. Ok pomyślałam że na pewno mu przejdzie, dzisiaj znów 3 razy dzwonił mówi nam że daję nam ostatnią szansę albo oddajemy mu pieniądze albo przyjeżdża jutro, robi nam wstyd i zadzwoni na policję, a następnie pójdzie do sądu. Jestem przestraszona, normalnie szok, auto nie było ani bite (choć jak dziś do nas dzwonił powiedział że samochód był po wypadku, chociaż w dniu zakupu go z synem obejrzeli dokładnie. Co mamy robić jestem przerażona ? Dodam że auto było warte 5 tys.

A jeszcze dodam że auto w stanie techniczne było jak na swój wiek dobre, nic się nie psuło ani nic :(

Gość gość
Zostawcie te polaczenia na telefonie, a rozmowy z grozbami nagrywajcie. Jesli daliscie mu karte do wglądu to jego problem, ze kupil skoro wiedzial. Policja i sąd go wysmieje, bo nie ma podstawy do takich oskarzen.

Gość kamoIia
a my sprzedaliśmy je z upustem za 4999 i 99 gr

Nie rozumiem osób które się podszywają, to takie dziecinne, wracać do podstawówki a nie z poważnych spraw się nabijać!

Gość gość
kamolia, a czy ten facet wie że w tym aucie sie bzykaliście?

A skąd to ty możesz wiedzieć, chyba ci czegoś brakuje w życiu. I jesteś zazdrosny!

Gość gość
kamolia jesteś jedyną dziewicą na kafe, cieszysz sie?