Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzielam kredyt w banku a niech bedzie 1500zl

Polecane posty

Gość gość

na rok.Zamowilam juz nowy stolik i krzesla do kuchni i nowe rolety.Atak zakup a gotowke odkladalam bym w nieskonczonosc.

Gość gość
A ile musisz oddać? Dasz radę?

Gość gość
oczywiście masz racje:) a co zrobisz ze starym zużytym sprzętem?

Gość gość
tak zawsze odkladalam kase na kupno drobncyh rzeczy do domu. jak lodowka pralka czy lozko.i tylko na tyl sie skupialam.a etraz bede robic tak.oplaty i zycie- ile dam rade to przeleje na oszczednosciowe 200-300zł na miesiac.a reszte wydam na siebie. mam do slaty cos ok 250zł wiecej.

Gość gość
Piszesz ze zamowilas "nowe "rzeczy wiec prawdopodobnie "stare" masz.... Jesli te "stare" nadaja sie do uzytku to nie zrobilabym tak nigdy... wolalabym poczekac a te 250 odsetek wydac na swoje przyjemnsci lub jakis weekendowy wypad z rodzina.

Gość gość
roleta rozwalona. spada z okna. stary wielki stol i chamski naroznik w kuchni. zagraca ja cala.nawet nie odczuje tej raty. cos ok 150zł miesieczie.

Gość gość
haha, co to jest, ja mam 180.000 kredytu. No ale gdyby nie on to bym mieszkała kontem u rodziców, a tak to mam spory dom i płacimy 980zł miesięcznie. Taniej niż gdybyśmy sobie coś wynajęli. Kochamy rodziców, ale na odległość ;)

Gość gość
kątem - sorry, ale błąd, wstyd mi.