Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna ustawiła na fb status wolna po długim czasie bycia samą

Polecane posty

Gość gość

Czy to oznacza desperacje? Dziewczyna naprawdę piękna, ale wiem że ma kompleksy (kompletnie nie wiem czemu bo jest naprawdę śliczna i figure ma super itp) i ogólnie jest niedowartościowana, ma 23 lata od 3 lat jest wolna, wcześniej miała jakiś nieudany związek, facet ją dosyć skrzywdził zawiódł. Widać ogólnie że brakuje jej miłości bliskości, sam próbowałem do niej startować ale niestety nie dała wynieść naszej znajomości na wyższy poziom niż tylko koleżeństwo. Teraz wczoraj ustawiła status na fb że jest "wolna" Czy to znaczy że jest zdesperowana by kogoś mieć?

Gość gość
co o tym myślicie dziewczyny?

Gość gość
naprawdę chciałabym mieć takie problemy . Startowałeś do Niej a Ona tylko koleżeńskość ale nie pomyślałeś ze Ona może nie jest gotowa na nowy związek może teraz dając status że jest wolna może chce mieć kogoś . Dobrze że ja nie mam facebooka :D i jestem anty społeczna :D:D

Gość gość
Na FB świat się nie kończy. Znam taką jedną, co ma status "wolna", a jest po zaręczynach.

Gość gość
no tak, ale widocznie kiedyś ustawiła ze jest "wolna" i po prostu nie zmieniała, a w tym czasie już miała chłopaka były zaręczyny itp a ta dziewczyna o której ja mówie nigdy nie miała ustawionego statusu związku a teraz nagle ustawiła że jest "wolna" więc to taki jakby sygnał ze chce kogoś znaleźć czy coś bardziej czyli desperacja?

Gość gość
do 12:20 a skąd ja mam to wiedzieć co siedzi tej dziewczynie w głowie , zmieniła status tyle nie rozmyślaj i dlaczego desperacja? przecież piszesz ,że jest piękna i ma figurę , desperacją byłoby jakby dała statu zajęta a nie miałaby nikogo ... napisz coś więcej o tej dziewczynie .

Gość gość
Pozbyła się ciebie, a teraz ustawiła status "wolna", bo szuka kogos lepszego.

Gość gość
desperacja z jakiego powodu? :D autorze na fejsie świat się nie kończy wyjdz z piwnicy