Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia z Opola

Czemu gość od Namysłowa spamuje moim miastem później Opola nikt nie lubi na kafe

Polecane posty

Gość Asia z Opola

On jest tak samo wkurzający jak gość od Namysłowa najpierw spamował Namysłowen Teraz Opolem a potem się dziwi że nikt nie lubi tych miast wiem gdzie jest Namysłów bo to też opolskie województwo w Opolu są znaki drogowe i kierunkowskazy na Namysłów z Nowej trybuny opolskiej z radia opole z mapy wiem o istnieniu Namysłowa nawet dobre piwo mają z browaru Namysłów często je w Opolu kupuje po co taki spam o Opolu i Namysłowie?nie każdego interesuje Namysłów czy Opole jak kogoś interesuje Opole czy Namysłów to niech sobie o nim w Google poczyta albo np na festiwal do Opola pojedzie a nie zawraca důpy

Gość Asia z Opola
Ale nie mam pojęcia czy spam o moim Opolu gdzie się urodziłam i mieszkam i o Namysłowie pisze ta sama osoba czy nie? Jedni piszą że to ta sama osoba a inni że to dwie różne osoby więc jak jest? Idę zaraz na plażę bo jestem w Hiszpanii mam urlop :)

Gość gość
Tak to ta sama osoba kołbuc z polkowskiego pod Namysłowem on na Wodociągowej w Opolu w psychiatryku był 🖐️ wiesz gdzie to jest?

Gość Asia z Opola
Czemu ty raz dużą a raz małą literą piszesz nazwy miejscowości i jego nazwisko? Tak wiem gdzie jest szpital na Wodociągowej mam do niego 2 km a na co chory jest? Jaką chorobę psychiczną bo są różne

Gość gość
Bo kołbuc to cwel dlatego piszę małą literą polkowskie też małą literą bo nazwy wsi pisze małą literą 🖐️

Gość Asia z Opola
To obraźliwe

Gość gość
Prawdę pisze więc go nie obrażam!!!