Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drogie panie na takie widoki są narażeni nasi mężowie

Polecane posty

Gość gość
No chyba twój. Mój się brzydzi prostytutkami i zdradą :)

Gość gość
rzeczywiście ,paskudny ryj

Gość gość
14:01 żyjesz kobieto w świecie bajek jeśli tak sądzisz 🖐️

Gość gość
Kobieta ze zdjecia jest bardzo atrakcyjna, z taką bym mógł pobrykać.A żony o takich rzeczach nie muszą wiedzieć.

Gość dawny ladaco
nie jedna ona naiwna i glupia.

Gość gość
14.09 To że ty zdradzasz to nie znaczy, że każdy taki jest. Poza tym miałam kiedyś pewne podejrzenia a piękna i urocza testerka wierności nie poderwala mojego męża. No cóż nie każdy samiec jest taki sam. :D

Gość gość
Atrakcyjna? Bardzo przeciętna. ;-/ Szczupła ale cycki małe, morda jak cegła. Na ulicy widuję setki ładniejszych.

Gość gość
Z moją ukochaną jestem już 10 lat i nigdy jej nie zdradziłem i nie zdradzę. Po co? Mam wszystko czego chce u mojej narzeczonej. Świetnie gotuję, jest boska w łóżku i piękna. Gardze facetami co zdradzaja swoje kobiety. Przez takich debil, każdy jest wrzucany do jednego wora a moje drogie panie są wyjątki. Tylko trzeba dobrze trafić.

Gość gość
Może dlatego zdradzaja bo nie maja takich ideałów jak twój :P

Gość gość
Powiem tak. Chcę wierzyć, że mój mąż mnie nie zdradza. Wiem, że facet zaczyna szukać jak nie dostaje w domu dlatego NIGDY mu nie odmawiam. Nawet jak się słabiej czuję albo nie mam ochoty. Nie odmawiam. On wie, że jeśli kiedykolwiek dowiem się, że mnie zdradził to drugiej szansy nie dostanie. Zdrada, przemoc domowa i alkoholizm to moje twarde limity i absolutnu koniec związku i zaufania. Natomiast jeśli mnie zdradził/zdradzi/okłamie i to nie wypłynie to zostawiam to jego sumieniu. Ja, bym sobie w oczy nie mogła spojrzeć.

Gość gość
Mój wieszaków nie lubi.A ja mam cycusie,ładną cipcię.Tą panią by odrzucił.Cycusiów prawie nie ma^^

Gość gość
14:20 Zapewniam cię źe 95% facetów by ją przeleciało gdyby tylko miało okazję.A reszta , te 5% to geje.

Gość gość
Nie zdradzaja bo są słabi. A ideały nie istnieją.

Gość gość
14.25 Nie wątpię. Ale są w takim razie słabi. Bo tylko słabi zdradzaja. Bo nie potrafią być wierni a to już słabość. Coś jak dieta. Żeby nie jeść słodyczy. Tylko silny się nie złamie. Słaby sięgnie po paczka.

Gość gość
Nie chodzi o to że żaden facet nie zdradza tylko o to że żaden sie nie przyzna.Bo jak mu niby to udowodnicie?

Gość gość
14:24 fo akurat nie ma znaczenia zwłaszcza jeśli chodzi o szybki numerek.Nie znasz źycia faceci nawet z grubymi zdradzają jak mają chcice.

Gość gość
gość dziś ,niby stawiasz na uczciwosc, a robisz z siebie podnozka ktory daje na zyczenie.Bo teoretycznie by cie zdradzil jakbys go nie pilnowala i zniechecala do zdrady.to taka roznica jak pomiedzy uczciwym czlowiekiem ktory nie chce krasc a zlodziejem nie majacym mozliwosci-bo kamery i lustra.efekt niby ten sam-zaden z nich nie ukradnie.a wiernosc w zwiazku powinna sie opierac na milosci, a nie staraniach drugierj strony aby zapobiec zdradzie

Gość gość
14.30 To muszą być bardzo zdesperowani żeby na grubaske się rzucić.

Gość gość
14:22 Jakby nie była ttaka idealna to bys zdradzil

Gość gość
14.33 Może jest w tym trochę racji ale nie bez przyczyny już nasze prababki powtarzały, że "lepiej zapobieganić niż leczyć" czy "dmuchać na zimne". Nie uważam, że dziewczyna źle robi. Jako facet, który zdradza żonę powiem ci, że gdyby moja miała takie podejście to, bym nie chodził na boki. Bo wbrew pozorom nie każdy facet musi mieć wiele kobiet. Niektórym wystarczy jedna. Na przykład ja mógłbym bez problemu przeżyć resztę życia oglądając tylko jedną i tę samę cipkę. Ale jak moja żona uważa, że po 14 latach małżeństwa raz na miesiąc lub dwa powinno mi wystaczyć to wybacz... Mam dość proszenia, bładania, przekupowania i przymilania się. Nie tak powinno wygladać małżeństwo. Mam 38 lat i stanowczo odmawiam spędzenia reszty życia z sinymi jajami. Wiem, że Panie tutaj pewnie powiedzą, że nawet jak żona nie daje częściej to powinnienem czekać aż mnie łaskawie dopuści choćby mi sperma nosem uciekała ale nie na to się pisałem, gdy się żeniłem. Jeszcze gdyby była chora czy coś ale ona nie bo nie i koniec. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie wikłam się emocjonalnie z kochankami. Są to spotkania wyłącznie w celu spuszczenia z krzyża. I zawsze w prezerwatywie (nawet lód).

Gość gość
Są faceci, którzy nie mają seksu w domu lub mają go mało, a zdradzają. Tak jak i tacy, którzy mają go codziennie, a i tak zdradzą. To jest bzdura z tym, że jak facet ma w domu to nie zdradzi. Wszystko zależy od osobowości. Jak facet jest uzależniony od nowości to zawsze zdradzi, podobnie jak z hazardem.

Gość gość
14:47 I dobrze.Ja tutaj nie widze krzywdy dla kogokolwiek . Uczciwe. A żona nie musi o tym wiedzieć , zresztą sama jest sobie winna.

Gość gość
Mój nie rzuci się na taką.Po pierwsze,bo nie w jego guście a po drugie ja sama organizuję nam trójkąty z kobietami i nie ma potrzeby.

Gość gość
14.42 Zdradzilbym gdybym był ujem jak większość z was ale kocham ją i nie szukam wrażeń na boku bo po co? Nie jest ideałem fakt, bałaganiara z niej , jest roztrzepana, bije szklanki, i wiecznie się spóźnia ale kocham to w niej.

Gość gość
Są faceci, którzy nie mają seksu w domu lub mają go mało, a NIE zdradzają * miało być

Gość gość
14.54 Ooo jak mi się marzy trójkąt. Też bym chciała :D mam fantazje o kobietach mmm

Gość gość
Ten temat tylko udowadnia, że nie warto być wierną facetowi i żeby takiego zdradzać już profilaktycznie, bo facet i tak zdradzi skoro będzie miał okazję :) Cóż, 90% kobiet marzy o grubym, egzotycznie rdzennym lub czarnym kootasie (choć nie każda się przyzna) i w sumie co w tym złego gdyby poszły na bok z murzynem czy z ciapatym idąc waszym tokiem myślenia? Przecież to tylko szybki numerek, chodzi jedynie o satysfakcję seksualną i nic więcej :)