Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drogie panie na takie widoki są narażeni nasi mężowie

Polecane posty

Gość gość
No to jestem w 10% bo mnie czarne ani brązowe ani żółte penisy nie kręcą. Jestem seksualną rasitką chyba bo jedynie biali mężczyźni mi się podobają. :P

Gość gość
'Mój nie rzuci się na taką.Po pierwsze,bo nie w jego guście a po drugie ja sama organizuję nam trójkąty z kobietami i nie ma potrzeby. " x takie idiotki wzbudzają we mnie politowanie :O Skoro masz się wiecznie bać i sprowadzać mu harem żeby cię nie zdradził to jaki sens ma związek z kimś takim? :O W doopie miałabym taki związek, już wolałabym być sama. I pewnie na drugiego faceta się nie godzi w trójkącie? Ja bym się zgodziła na trójkąt z kobietą pod warunkiem że on zgodziłby się na trójkąt z facetem i wiem, że większość facetów wtedy wymięknie ;)

Gość gość
14.58 Masz rację. Haha skoro oni spuszczaja z krzyża to nam kobietom również należy się rozładować ciśnienie nic nie znaczącym numerkiem :)

Gość gość
Mi się też podobają tylko biali mężczyźni i tylko z takimi wyobrażam sobie związek, ale... seksualnie kręcą mnie grube, czarne murzyńskie pały. Murzyni nie, ale ich penisy tak, heh.

Gość gość
14:58 Po pierwsze wątpie źe 90 % kobiet ma takie fantazje, po drugie mężczyzna może bardzo kochać swoją patnerke/żone, ich wspólne pożycie może być bardzo udane i szczęśliwe; półgodzinna wizyta u prostytutki miałaby wszystko przekreślać?

Gość gość
Maż/partner nigdy nie idzie do prostytutki z zemsty, nie dlatego że chce skrzywdzić kogokolwiek! Nie sprowadzajcie wszystkiego do nienawiści.

Gość gość
15:06 jesteś gorsza niź facet seksoholik jak chodzisz do łóżka z częściami ciała.Serio, nawet zwierzęta nie są tak prymitywne.

Gość gość
mężczyźni chodzą w bok z powodu niefortunnej fizjologii i zaniedbywania przez partnerke a kobiety zawsze zdradzają dla zemsty. I kto jest gorszy?

Gość gość
qrwa problemy heteryczek...

Gość gość
15.35 Kobiety również są zaniedbywane. Sama mam faceta któremu nagle zaczął wystarczać seks raz na miesiąc albo rzadziej. No cóż ja mam duże potrzeby i jestem dość atrakcyjna więc nie pozwolę aby moje cialo było niedopiesczone. Zycie.

Gość gość
"gość dziś 15:06 jesteś gorsza niź facet seksoholik jak chodzisz do łóżka z częściami ciała.Serio, nawet zwierzęta nie są tak prymitywne" x sama jesteś prymitywna i ograniczona. Ludzie mają różne fantazje cnotko niewydymko.

Gość gość
"mężczyźni chodzą w bok z powodu niefortunnej fizjologii i zaniedbywania przez partnerke a kobiety zawsze zdradzają dla zemsty. I kto jest gorszy? " x Kobiety zdradzają często dlatego, ze mąż je zaniedbuje, zwłaszcza emocjonalnie. Albo daje im mechaniczny seks, a chyba żadna kobieta tego nie lubi.

Gość gość
16.22 Moj tak robi. Nie komplementuje, nie przytula, nie całuję a seks to porażka... Nic go już nie kręci. Bielizna, nagość, plener, prysznic... Ale jakoś nie posunelam się do zdrady mimo że bym chciała. Boję się bo mówi że mnie zabije jak to zrobię. A wiem że by to zrobił...