Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale sie wkurzyłam

Polecane posty

Gość gość

nie można wejść spokojnie do marketu tylko stoją ci w drzwiach i zbierają żywność, nie wiem nawet jaka fundacja czy PCK, bo się nawet nie pytałam, no nie, rząd młodym zdrowym jak tur rodzicom płaci za pieprzenie się i rozmnażanie a tu ci żebrzą o pomoc. Do rządu niech idą o pomoc.

Gość gość
Kościół ma niech kościół da!

Gość gość
teraz pisowce płacą za pieprzenie się i rozmnażanie a nie kościół, z tego wynika, że nasz kraj to kraj burdelu, bo płacą za seks

Gość gość
Przesadzacie, niech zbierają, wolicie , aby kradli na ulicy ? To nic zlego

Gość gość
Ale wy jesteście okropni, tak was boli te 500plus?

Gość gość
zbieraj dla biednych dzieci.jedzenie. koorfa chyba dostają rodzice po 500+ to chyba mogą im jeść dac. A nie stale zebry i zebry.kasę daj,jeść daj,ubrania daj,ile Koorfa można. Nie dość,że gofno płacą to jeszcze chcą z nas jedzenie ściągać. A chorymi,emerytalno,zwykłymi ludźmi to sie nikt nie zainteresuje. Wszystko dla biednej patologii. Zabrać dzieciaki do domów dziecka,a rodziców zmusić do pracy by opłacać taki ośrodek za swoje lenistwo i głupotę.

Gość gość
do gość dziś - też jestem za ty, zabrać dzieci do domu dziecka a rodziców pały i do pracy jak naklepali bachorów

Gość gość
Dokładnie. Tutaj nie chodzi o samo 500+. Niech ta pomoc bedzie realna,a nie,że kasę wezmą,a dzieciaki dalej głodne i brudne. I zebraja,bo taka bida,że te pieniądZe nie wystarczają na ciepły posiłek dla dziecka. Jak matka czy ojciec nie ma serca i dziecku jeść nie daje to niech Państwo zabiera te dzieci i niech rodzice przymusowa praca opłacają jego utrzymanie. To jest szkoda na rzecz dziecka i powinno być to karalne,a nie,że mama i tatuś na siebie mają,a dzieci jak obdartusy. Skoro Państwo inwestuje w politykę prorodzinną to niech to sprawdza,a nie ciągle jakieś zbiórki,dary,remonty itd. Tym Koorfa ciągle mało. A może by tak zadbali o całą resztę społeczeństwa? Co z chorymi,emerytami? Co z samotnymi? Kto im da? Mieszkania tylko dla patologii,uczciwy człowiek nie dostanie,bo za dużo zarabia? A ile to jest dużo?2tys? Paczki,wyprawki,stypendia i choooy wie co jeszcze. Mało?