Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nic nie warta TEŚCIOWA

Polecane posty

Gość gość
Autorko gratuluję szczęśliwego porodu :) Życzę wszystkiego dobrego i niech Wam się to babsko nie wtrąca

Gość gość
Żeby nie było jatki,to pisze tutaj raz pierwszy nie mi oceniać sytuację bo nie znam ani dziewuchy ani tej starszej kobiety.To że ktoś coś pisze nie znaczy że pisze 100% prawdy,trzeba wysłuchać obu stron by zrozumieć na czym polega problem. Papier wszystko przyjmie.Można nawet na ulicy krzyczec za kimś "złodziej,ukradł mi pieniądze" i co??? kto się za nim ujmie jeśli to tylko pomówienie i jest niewinny,nie może się bronić,wszyscy będą wspólczuwać tylko krzyczącemu rzekomo poszkodowanemu.Taki jest nasz głupi naród.Przyjęło się że te starsze kobiety to potwory,są przypadki że można się z tym zgodzić,a ile jest przypadków że młodzi potrafią zgotować starszym taki los że aż żal słuchać.Poza tym jak czytam to okazuje się że to nie pierwszy ostatni topic tej dziewczyny która plecie co ślina przyniesie i zawsze coś innego wymyśla. Nie mniej jednak,tam mieszka i w niczym jej to nie przeszkadza ,woli narzekać i oczerniać,czy to jest normalne.

Gość gość
gość dziś Idz do braciszka,tam twoje miejsce,twoja ojcowizna,po co smrodzisz babce

Gość gość
Cóż za hipokryzja. Mówisz że nie warto wierzyć w to co piszą a sama uwierzyła że to rzekomo nie pierwszy post autorki? A gdzie ona oczernila teściowa? Bo ja nie widzę. Owszem narzeka bo, każdy by narzekał.

Gość gość
Ja w nic nie wierzę ale skoro ktos wymienia jej topiki tzn.ze ma podstawę a hipokryci to wy bo łykacie wszysko co napisze jak pelikany.Ja bym chciała posłuchać i tego jej mężusia i babci.

Gość gość
15.12 Dzieci i ryby głosu nie mają

Gość gość
Mi się wydaje że AUTORKA jest chora na władzę nad posiadłością męża i teściową tak jak nasz nie do zdarcia PREZES,i tu leży jej problem,typowe dla ludzi ze wsi.

Gość gość
Ja znam takie zaborcze mamusie. Co swoich synkow najlepiej by do pepowiny przyczepily. A co ta babe obchodzi czy mąż pojedzie do żony na porodowke? Swojego męża już miała, miała swój czas na rodzinę i teraz nich pozwoli swojemu synowi żyć a nie dyrygowac nim jak nastolatkiem.

Gość gość
Tyle za autorka w d***e ma ta ziemię. Chciała po prostu żeby mąż był przy porodzie. Co się uczepilyscie tego gospodarstwa. Zazdrościcie, bo mieszkacie w wynajmowanym i to was boli co? A poza tym to mąż dostał ziemię a nie utorka. Zazdrosne szmaty

Gość gość
No zgadza się :) a ty byłaś materacem i słyszałaś wszystko. Jesli to nawet prawda to po informować tesciowa gdzie się jedzie i po co? Przeciez skoro tam taka sytuacja to chyba nie spowiadaja sie z kazdego wyjscia z domu?

Gość gość
dziś [15:22 nie szalej bo ci szwy puszczą:D

Gość gość
A skąd wiesz że po złości ktoś nie pisze, że były inne tematy? Sporo tu złośliwych ludzi. Sama lykasz to jak pelikan a będziesz kogoś umoralniac.

Gość gość
15.23 Na twojej r********j c****e

Gość gość
AUTORKA W swoich wypowiedziach nie jest warta wiary jednego funta.Wymysla z tą porodówką,dlaczego? ano dlatego że jadąc na nią nie musiała wraz z chłopem mowic o tym tesciowej.Pojechali by i pies z kulawą nogą by o tym nie wiedział.Ae żeby ją pogrążyć to wymysliła ze tesciowa synowi utrudnia.

Gość gość
dziś Czego tu zazdrościć? smrodu krowich odchodów,odchodów kur,wsi gdzie diabeł mówi dobranoc ha ha ha,ale dowaliłaś wiochą

Gość gość
Mąż jechał do mnie po godz 6rano więc było jej dziwne czemu tak wcześnie ,to jej powiedział ,przed 13pojechał , bo ja chciałam odpoczac, teraz dzwoniłam to mówił że kończy robić w polu , no to chyba dobrze, był ze mną i zrobił w.polu to co trzeba, i po co było tyle jadu od teściowej ze musi być zrobione w tedy jak ja będę rodzić, ona chciała tylko tego żebym była sama, żebym czuła ze co ona powie tak ma być, teraz czekam na przyjazd męża z córką, aha mi do tego pola nic, ono jest przepisane tylko na męża mi nic do tego i tak zostanie.

Gość gość
15.32 Chociaż by tego że to własne. Damulka z ciebie pełna gębą Widze jak ci wieś śmierdzi. Idiotka

Gość gość
dziś Ty musisz być bardzo nieszczęsliwą istotą,zajmij się dzieckiem bo z twoim mlekiem wypije cała żlość,Daj spokój ,bo swoim ujadaniem dręczysz mężą,bo on na swój sposób to przeżywa a ty tylko dolewasz oliwy do ognia. Najpierw bardzo chciałaś tego pola bo sama pisałaś że macie iśc do notariusza,sprzedawałaś sianko,najezdzałaś że siostra mężą przyjezdza do matki po mleko,jajka i tak cały czas.Mam ci wkleić te topiki.Czy na prawdę nie jest ci wstyd,jako położnica zamiast skupić uwagę na dziecku to nadajesz dalej jak wolna europa.Z kimś takim mieszkać jak ty to MASAKRA> na prawqdę chyba potrzebujesz pomocy:)

Gość gość
dziś Widać masz braki,w dużych miastach też mamy własne wolno stojące domy bez odchodów

Gość gość
Ja w szpitalu jestem od wczoraj a dziś rano mąż do mnie przyjechał bo miałam rodzić o 7, wzięli mnie o 8 , o 10już było po wszystkim, o 13mąż pojechał do domu żeby zrobić w polu, teraz czekam aż przyjedzie do mnie ze starszą córką .teściowej było dziwne że o 6mąż już do mnie jedzie.to musiał jej powiedzieć .to ta zaczęła mu truć ze jest mi tu nie potrzebny, ze robota w polu ważniejsza, on trzasnal drzwiami i wyszedł.po południu też da się zrobić .a nie wtedy kiedy ona sobie życzy.dziś i tak sobie wymyśliła żeby jechać z nią do apteki bo ma leki do wykupienia .myślała że mąż wybierze ja nie mnie.mąż jej zaproponował ze leki jej może sam wykupić jak będzie do mnie jechał, bo apteki są wszędzie, ale ona nie bo ona ma SWOJA zaufana aptekę i tylko tam kupuje, a to że to całkowicie w innym kierunku to już nie ważne. Dla mnie to nie jest normalne.ja wiem że to jej syn, ale to jest mój mąż. I koniec.

Gość gość
I jeśli masz w ogóle jakieś tam swoje jescze IQ to skończ bo to zaczyna być śmieszne a nawet żałosne,zamęczasz ludzi którzy mają 100 kroć większe problemy niż twoje pole i tesciowa

Gość gość
Ten jej chłop to też taka wiejska pierdoła,co matka pierdnie to leci i przekazuje czyli chłop_pierdoła żaden z niego facet

Gość gość
To co ja wg was powinnam robić, dawać się ublizac i obrażać teściowej tylko dla tego ze ja jako jej synowa jestem mieszkanka tego domu.moim najwiekszym przewinieniem jest ze jej syn to mój mąż , a nie raz jej mówiłam że swojego syna a mojego męża dobrze wychowała bo jesteśmy ze sobą szczęśliwi, to nie wiem ja zawsze to wkurzalo, a mój mąż zawsze jest za swoją rodzina , chyba po to ma się dzieci żeby miały swoje życie swoje rodziny,

Gość gość
To po co wchodzisz na ten temat jeżeli uważasz że inni mają większe problemy. To wchodz na tamte tematy ci tam doradzaj,a nie tu wylewaj swój jad.mój mąż jest wspaniałym człowiekiem , bo jest zawsze za nami, i matce dyrygowac się nie daje, my wiemy że praca musi być wykonana, tylko ze najpierw jesteśmy MY później ta robota.

Gość gość
AAAAAMMMMMENNNNN .Poproś może dadzą ci coś na spanie i nie zamęczaj nas swoją wiochą,oszczędz sobie wstydu ,dwojka dzieci a matka świr.

Gość gość
No fakt,kobieta ma problemy natury emocjonalnej a przy tym rodzinne.Trudno się teraz dziwić :D

Gość gość
Ty wyżej chyba wstałaś lewa noga , uśmiechnij się będziesz żyła dłużej ,

Gość gość
I jeśli masz w ogóle jakieś tam swoje jescze IQ to skończ bo to zaczyna być śmieszne a nawet żałosne,zamęczasz ludzi którzy mają 100 kroć większe problemy niż twoje pole i tesciowa X A ty jak masz jakieś IQ to nie wchodź w temat, który cię nie ineresuje. Śmieszne i żałosne są twoje komentarze.