Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nic nie warta TEŚCIOWA

Polecane posty

Gość gość
Ach, bog ci nie powiedział gdzie masz mieszkac? Niemoto! poslsnka Boga hahaha ;) w sumie pasuje;) radyjko Maryja leci;) hehe;) kryptopingwiniaro

Gość gość
Aco stara rura ma do nich? gospodarę przepisała więcpewnie ma już emeryturkę więc co ma do powiedzenia w temacie pracy na polu?Młodzi teraz obrabiają i decydują kiedy jakie prace będą wykonane. Pole to pretekst by rządzić rodziną syna.

Gość gość
Stara rura przepisała synowi a nie znajdzie.Znajda niech sp...d.. na swoje pole a nie rzadzi sie na cudzym.....Ja nie jestem tesciowa a juz na pewno nie bede miec synowej bo mam córki ale nie wyobrazam sobie by kiedys zięc mi pokazywał gdzie moje miejsce. Mieszkałamz tesciową w M4 7 lat i byłam wdzięczna za kąt i nigdy nie rzadziłam się jak u siebie choc tesciowa mi mowiła że jestem jak u siebie.Trzeba mieć odrobinę taktu.Teraz mam tesciową u siebie,jest po wylewie.

Gość gość
Taktu ! Rządzi stara rura dorosłym synem a ta o takcie! Projektujesz paniusiu, pienisz sie bo ktos na zdrowa teściowa narzeka a ty sie chora zajmujesz. I wyrzywasz sie przez neta na Bogu dycha winna dziewczynę bo tak naprawde bys swoja teściowa zatłukła. Albo myslisz co bys robiła jakby jej nie było. Ale tak sie kontrolujesz ze kogos , kto twe fantazje choć po części realizuje- nie pozwoli sobie starej na łeb wejsc- bys przez neta zabiła ! A tak naprawde masz kosmiczny problem ze swoja teściowa. Nikt c***ewnie nie pomoże. I masz zero wdzięczności. Ale troche taktu- nie złorzecz bo jestes tak wredna ze partnerzy twoim dzieciom uciekną!

Gość gość
Ale o co wam tak naprawdę chodzi, mamy tutaj robić tak jak ona przed laty, czyli wszystko rekami?A nie lepiej wszystko niech maszyna zrobi, szybciej i bez zbędnego wymeczenia,mieć w tedy czas dla rodziny. I odpoczynek, ciekawe która by tak poszła w ślady teściowej i robiła w tym polu bez użycia maszyn,bo ja już nie rozumiem, wg teściowej ta robota która my zrobimy powiedzmy w 3godz ona będzie robić 3dni, bo tak było dawniej, a ja chce ją wyreczyc żeby miała mniej to wg was do jest źle , kurczę coś z wami jednak jest nie tak. Dla wiadomości leżę teraz w szpitalu pod ktg i mąż jest ze mną, i wcale jutro nie będzie skakał jak mama mu karze, bo sam stwierdził że nie rozumie własnej mamy bo jak mieszkała córka z nią to miała jeszcze gorzej bo rzeczywiście teściowa musiała za wszystko płacić, i wszystko sama odrabiać a córka nie kwapila się do pomocy ani jakiej kolwiek pracy tak jak my to staramy się robić. Dla mojej teściowej to jest tak że PO NASZEMU to na pewno znaczy GORZEJ ze tylko JEJ jest to DOBRE

Gość gość
Cios? ja bym po takim tekście śmiechem parsknęła. Za bardzo się przejmujesz, odwróć się na pięcie i rób swoje - bez dyskusji, wyjaśnień i tłumaczenia.

Gość gość
jedna i ta sama osoba pisze i sobie odpisuje ha ha ha,MATOŁ!!!! zamiast neta używaj sł.ortograficznego a w ogóle to trzeba było jakąs szkołę skończyć bo wstyd w XXI wieku takie byki sadzić.

Gość gość
Jeszcze jeno napiszę, ja nigdy teściowej złego słowa nie powiedziałam ,nic złego nie zrobiłam. Gdy ta wylądowała W szpitalu to kto ja odwiedzał, kto ja zawiózł i przywiózł, nikt inny jak ja, bo żadne z dzieci nie pokwapilo się odwiedzić matki. Ja im bardzo zazdroszczę ze mają mamę, bo ja już od 9lat tej mamy nie mam, i nie raz próbowałam się do niej zbliżyć, ale ona zawsze musiała mi tak ublizyc żebym wieczorami tylko płakała. Ok wyprowadzimy się, tylko co wtedy z teściową, ona ma ponad 70lat i sama w tym domu zostanie,

Gość gość
Autorko, daj znac jak poszło jak urodzisz. Jakbwidzisz tyle tu kobitek za toba stoi;) powodzenia trzymaj sie i lekkiego porodu!

Gość gość
To ten mąz ma teraz problem,za którą rękę cię trzymna jak tak tu napierd....na tesciową klawiszami,chyba za c....

Gość gość
Te co mnie krytykują bardzo dZiękuję , waszą opinia też jest dla mnie bardzo ważna , jutro nam rodzić z samego rana.

Gość gość
Ja nie trzymam strony w tym przypadku za nikim,poczytałam i dam swoją opinię.Nie walcz dziewczyno,nie warto.Czas mija szybko,nie wiem co urodzisz ,jesli syna to miej to na uwadze ze nie bedzie ci lekkko,choćbyś górę złota dała i serce na dłoni dała,zawsze hak sie na ciebie znajdzie. Pzd.

Gość gość
18:11 Wez se strzel swoim słownikiem w łeb. Pisze i odpisuje- cos ty z pola marchewki wyjechała? Czy z kurzej fermy? idź pocałować teściowa w stopki;) odrazu ci humor przyjdzie;) Polonistka sfrustrowana;) zacznij jeszcze pisac swoje posty w językach obcych;) mądry głupek co zawodowo siedzi na forum i ludzi ocenia i pudło za pudłem wali. Załóż swój topik- uczę matolow pisac po polskiemu;) moze jacyś onaniści sie zapiszą ;) jak pokażesz cycki;) a moze uciekną ;) zaryzykuj przeciez jestes odważna i taka taktowna i posrana ze moze cos ci w życiu wyjdzie;)

Gość gość
Prawda w doope kole;) i stare zaschnięte baby myślą ze zaczarują rzeczywistość;) pisze i odpisuje, jasne- tak jak ty - jak to śpiewają starym raszplom- dowidzenia do widzenia kup se trąbkę do pierdzenia ;)

Gość gość
18:47]ujta ujta pocałuj pindo w doope wójta szmaciaro

Gość gość
PATOLE,w gębach mają jak WC na starym centralnym.Nie szczekaj szczawiu bo jedzie id ciebie wiochą

Gość gość
gość dziś Nie będę ci odpisywać bo też nie chcę się zniżać do twojego poziomu,inteligentni rozmawiają na argumenty a ty nie masz nic jak widać do powiedzenia oprócz plucia jadem.Dobrej nocy.

Gość gość
18:47 Babo,nie jesteś anonimowa,więc daruj sobie,to nie temat topiku byś tu ujadała jak bazarowa przekupa.

Gość gość
Tu autorka czy wy wiecie Wogole do kogo odpisujecie

Gość gość
Ta ty policja kafeteryjna? Gratuluje. Odpisz jeszcze w 3 osobach jak w radio Maryja każą. Wreszcie nie jestes samotna i ktos z toba w konflikt wszedł ? Ale widac dziadowski język znasz, wiec nie taka wielka z ciebie inteligentka bos litery poskladala i o co biega kumasz. Jak to mowia- wreszcie poniał;) Swoje wypociny zostaw sobie i napisz jeszcze po łacinie. Chyba miałaś ba studiach? Hehrheheheee!

Gość gość
Autorko! Rodz w spokoju! I daj znac. Lekkiego porodu!

Gość gość
Tu autorka To ja już nie wiem kto do.kogo pisze

Gość gość
Swoje wypociny zostaw sobie i napisz jeszcze po łacinie. Chyba miałaś ba studiach? Hehrheheheee! xxxxxx zeby zrozumiec co c***isza po po łacinie to trzeba rozumieć znaczenie słów po polsku

Gość gość
Autorka czy wy możecie normalnie odpisywać ,bo ja już nie wiem kto do kogo i z kim pisze.i proszę nie obrazajcie się i nie kloccie się ,bo to nie ma sensu.i wcale o tym temat nie jest.

Gość gość
Jestem po wszystkim mam córeczkę prawie 4kg, mąż był ze mną. Teściowa go rano nieźle opieprzyla ze jest mi on na tej porodowce Wogole nie potrzebny i Wogole, a gdy wczoraj jechałam do szpitala to usłyszałam od niej ze na pewno mój poród będzie ciężki. I to niestosowanie tą świętą kobietą wg niektórych .pozdrawiam was wszystkich którzy dobrze mi życzyli.urodziłam bardzo szybko,

Gość gość
I to jest właśnie ,tel mi zmienia pisownie

Gość gość
szkoda że nie syna,zobaczyłabyś dopiero jak łatwo być teściową.

Gość gość
14.38 I bardzo dobrze że postawiła na swoim. Ta jej teściowa to jakaś smutna baba co swoje frustrację wyzywa na niej. Te wszystkie co tak bronicie "kochanej" teściowej to pewnie jesteście takie same. Wstrętne babska

Gość gość
gość wczoraj Co za beznadziejna wypowiedź. Uważaj żeby twoje córeczki takiej teściowej nie trafiły. Inaczej będziesz śpiewać.

Gość gość
Mam 2super dziewczyny , i jestem zadowolona, a teściowa , no cóż ja już sposobu na nią nie mam, jedynie olewac i robić swoje, nie powiem boję się co będzie gdy wrócę do domu, bo też na pewno będą dobre rady, podważanie zdania i wiary w siebie.ale ona już dzieci wychowała i niech da teraz wychować innym, jedynym wyjściem jest bagatelizować to co ona robi i gada.