Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorszy smród jaki czuliście w życiu

Polecane posty

Gość gość

ja najgorszy smród jaki poczułam w życiu to z 6 lat temu babka w pracy tak się zes/rała w kiblu że waliło aż gryzło w oczy,jakby ktoś subs chemiczną rozpylił,koleżanka zbladła i słabo jej się zrobiło jak weszła do pomieszczenia smród szamba czy rozkładającego się zwierzęcia lepiej pachnie niż to

Gość gość
Świnie - świńska ferma u wujka mojego męża. Jego rodzina- podstępne huje zabrali nas tam po ślubie- przed to bym zrezygnowała. Wieprze i tyle. A smród- boze, nos mi urwało!

Gość gość
Jeszcze- przepraszam ale musze sobie ulżyć- swiniopasy j****e !!! Takiego smrodu nie ma nigdzie.

Gość gość
pod namiotem waliłem dziewkie , tak jej buchało z piczy jak z komina elektrowni Bełchatów... fuuuj. ale wytrzymałem do wytrysku.

Gość gość
pewnie miała grzybice

Gość gość
jak studiowałem chemie to poznałem zapach kwasu masłowego, podobno jednej z bardziej odrażająco zapachowo substancji, rzeczywiście paskudna sprawa, trudno wytrzymać w takim smrodzie ale jednak najgorzej kojarzy mi się smród z piczki jednej dziewczyny, nigdy tego nie zapomnę:o chociaż to chyba kwestia sytuacji niż uciążliwości zapachu bo kwas masłowy był jednak obiektywnie trudniejszy do wytrzymania

Gość gość
Padlina rozkładające się mięso to najgorszy smród żołądek na lewą strone chce się wywinąć.

Gość gość
najgorszy jest fetor rozkładających się zwłok. Kiedyś byłam u koleżanki i koszmarnie śmierdziało nawet na powietrzu, jak się wyszło na balkon u niej. Jak się okazało, piętro niżej zmarł młody narkoman. Leżał przy otwartych drzwiach balkonowych, smród, roje much, nie wiem jak długo leżał, jego rodzice mieli fajną niespodziankę jak wrócili z wczasów razem z jego młodszym bratem. Miałam 10 lat wtedy, ale do dziś czuję ten smród ☹

Gość gość
serio smród zwłok jest gorszy od smrodu świeżego, parującego goowna ?

Gość gość
mam wrażenie że silniej odczuwamy i pamiętamy zapach jak wiemy co tak śmierdzi:o a goowno, nawet obrzydliwe to jednak sprawa bardziej przyziemna i pospolita niż padlina czy tym bardziej rozkładające się ludzkie zwłoki

Gość gość
Smród życia. xD x Jak tata wytapał smalec. O mało się nie udusiłam i to przy otwartym oknie!

Gość gość
babskie g****o wcale nie śmierdzi zauważyłem

Gość gość
gość dziś pewnie cie oszukał, a tak naprawdę wytapiał stolec:o

Gość gość
Gówienne zapachy to pikuś w porównaniu z padliną. Nawet te najgorsze, jak ktoś ma biegunkę. Jak truchło się rozpuknie i wyleją się płyny ustrojowe, nie da się żadnymi słowami opisać tego smrodu. Ja mam pecha i kiedyś poczułam potworny smród na ogródku. Jakiś zdechły kot tam leżał, wśród iglaków zakamuflowany. Pewnie przylazł skądś i zdechł, albo jacyś dowcipnisie go podrzucili. Ojciec chciał zakopać zdechlaka i jak go wziął na łopatę to ten kot się rozpuknął. Zrzygał się od razu, ale go zakopał, bo co miał zrobić

Gość gość
Zgniła noga :o

Gość mama cwaniaka32
kwas masłowy -faktycznie jest mocny:) mialam chemie na studiach i dr dal nam probowke do powachania ,ale ostrzegal ze kto sie zaciągnie to zemdleje:) wiec kazał nam tylko ręką powachlowac nad probowką :D moj tato jest alkoholikiem,pije 40 lat. i on nic nie je tylko pije i pije...i czasami jak namiesza rozne wina to ma straszną sraczke i niedobiegnie do kibla tylko sie zesra w gacie.:) on ma przepita wątrobe i chyba wszsytko zgniłe. I jego sraaaka smierdzi tak strasznie,to nie jest zapach g****a,tylko czegos bardzo zgniłego.:(

Gość gość
Przykro to pisać, ale najgorszy smród jaki czułem był z kobiecej vaginy. Podeszła do mnie kiedyś laska, chyba bezdomna prosząc o jakieś drobne, zaproponowałem jej 50 zł wiadomo za co. Jak zdjęła majtki u mnie w samochodzie to dosłownie myślałem, ze puszczę pawia:O Dałem jej te pieniądze i kazałem wysiąść z auta, w samochodzie śmierdziało jeszcze dwa dni:O

Gość gość
7:52 dobre :-D 🖐️

Gość gość
- Wizyta w oczyszczalni miejskiej w ramach zajęć biologii w liceum. Ogromne zbiorniki pełne odchodów, z których chyba azot się uwalniał czy coś (nie pamiętam już, nie zwróciłam na to większej uwagi) - Praca w szpitalu: środek lata, bezdomny który nie mył się chyba z 10 lat, miał otwartą ranę w której już żyły robaki. Nigdy nie myslałam że człowiek może tak śmierdzieć, dziewczyna która go rejestrowała zwymiotowała przy biurku, ludzie na poczekalni źle się czyli, dwoje zasłabło, jak tylko na chwile tam stał. Zapach po 10 minutach jego obecności był wyczuwalny przez 4 godziny mimo ostrego wietrzenia - Topielec w stanie rozkładu

Gość gość
a ta jak słodko pisze o swoim tatusiu alkoholiku :) i sie nie przejmuje