Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeba zaczac zyc

Polecane posty

Gość gość

Obudzilem sie kartoflana morda bobasa potem lepiej a teraz znowu morda chlopca eh wyj****e znalezc zajecie i chu j isc 6 moze do fotografa pomysle tam juz p*****le to wszystko brzydki jestem i chu.j

Gość gość
Nie mam ochoty tez i zyc ale coz taka rodzina i kraj ... zajme sie jakims czytaniem dzis , powoli mnie lapie rozdwojenie jazni

Gość gość
Kartoflana morda bobasa?:)

Gość gość
:D kartoflana morda bobasa :D ryje na całą chatę :D

Gość gość
Kartoflana morda bobasa??:D:D Rano i wieczorem? :classic_cool:

Gość gość
Dawaj coś jeszcze, bo mnie rozśmieszyłeś :D

Gość gość
Kartoflana morda bobasa? Ciekawe określenie. Przepraszam,że zapytam ale czy pijesz często alkohol? Słyszałeś o wazopresynie? (Tzw. hormon antydiretyczny). Może być odpowiedzialny za obrzęki (szczególnie po przebudzeniu) twarzy dość często w stężeniu przez alkohol.

Gość gość
Nie wiem jak mam to nazwac mowia ze to odmladza widzialem to np https://www.google.pl/search?q=golenie+odmladza&client=ms-android-samsung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiv9abfnMvWAhVnDJoKHWIwBuAQ_AUINSgB&biw=320&bih=452#imgrc=11fs3gjmun6IEM%3A sobie zobacz mordy

Gość gość
*-hormon antydiuretyczny. (Miało być)

Gość gość
Oo to mozliwe zobacze a da sie to leczyc ?

Gość gość
http://www.obrazki.jeja.pl/63747,gdy-sie-ogolisz.html Nie wiem tam chuj tam wygladam jak pedalek i dzieciuch na zdj przez fotografa np tak nie wygladam do konca ale to tez prosze sie wykrzywic obrocic i chu.j eh c*****o

Gość gość
To 5 lat ostrego cpania i picia moze nie nazywam sie gines ale moglo cos zmienic ale watpie nie chwale sie tym tak

Gość gość
Tam jest jakiś dziwny artykuł o tym, że niby wśród kobiet popularyzuje się zwyczaj golenia twarzy? Straszne głupoty.Jakiś absurd. Kto to wymyśla?

Gość gość
W kwestii fotografów to się k****a nie będę wypowiadał bo DOBRY FOTOGRAF jest na wagę złota. Większość to partacze. Ludzie na zdjęciach do dowodów,dyplomów i dokumentów wyglądają jakby byli z policyjnej kartoteki albo k***a wyszli na jeden dzień z oddziału chorób zakaźnych bądź hospicjum. Błądzi, spuchnięci, jacyś nieświeźi i chuj wie co. Co dziesiąty fotograf potrafi zrobić ładne i zgrabne foto twarzy (I chwała mu za to!) a większość to peezdy, partycje i naciągacze. Złe światło,zły moment i źle zaaranżowane pozy.

Gość gość
Wejdz w grafike smutne to i chuj wszystko pdzyznam ze bylem glupi wybierajac zel do wlosow z tego profilu lepszego potem w lustrze wygladal z***biscie nie wiem lustra tez sa inne i tyle moja twarz i tyle moze to drobiazgi ale duzo zmieniaja w zasadzie to dlugosc bokow tez troche itp ale to tez takie k***a

Gość gość
*-bladzi,spuchnięci,nieswieży i wyglądający jak chuj wie co.(Tak miało być k****a ale w doope j****e urządzenie,na którym piszę nie umię polskiego.Wymyślił je jaki doorny pedał co chce tylko zarobić i mając resztę w doopie myśli zapewne,że "jakoś to będzie".

Gość gość
Ja chcialem normalne uwazam ze tak powinni robic siadasz cyka i kij a to profil lepszy , usmiech sztuczny a to krzywo usiasc dlatego znajde sobie w necie normalnego albo nwm lustro to moje lustro chyba i tyle tak i chuj

Gość gość
dziś Oczywiście,że lustra są różne. A coś ty myślał? W niektórych sklepach to k****a lustra tak wkrecają człowieka aż żal. Są też lustra p**********e,które przedstawiają sylwetkę jako zdeformowaną i bynajmniej nie mam tu na myśli jakiegoś cyrkowego gabinetu luster tylko lustra w sklepach.Tak...tak.Niektóre lustra w sklepach potrafią deformować sylwetkę klienta i to jest wręcz niezrozumiałe bo ktoś tu kogoś nie tylko robi w chooya ale jeszcze w dodatku robi se z niego jawne kpiny.

Gość gość
Tak tak uwazam ze tak dziala nasz mozg tez powinni zwracac kase panie ja tu ladnie wygladam a tam co ja tak mam u fryzjerow i ta moja twarz masakra eh zw laduje telefon