Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

internetem rządzą komuniści

Polecane posty

Gość gość

ino czekać jak wprowadzą abonament na kafeterie albo trzeba będzie załżyć u nich konto i dostać książeczke partyjną żeby z czegos skorzystać.

Gość gość
na facebooku juz pełna komuna. wirusy powstają niczym stonka ziemniaczana zrzucana przez zachodnich imperialistów a to tylko wierzchołek tej gooory gooofna

Gość gość
wystarczyło niecałe 30 lat żeby powrócić do znanych i lubianych metod. każdy c***j który sie dorobił chce zaprowadzać koorfa komune. ja piertole kooorfa c***j by was wszystkich pedały strzelił.

Gość gość
kup pan panie telefon to zanim zadzwonisz to musisz załozyc pięć kont w dwudziestu miejscach i podpisać pietnaście lojalek koorfa już nie wspominając o zobowiązaniach drobnym druczkiem. czy wy koorfa nie umiecie sie zachowywac jak przystało na ludzi? tylko koorfa pinindze czarne wołgi dzifki rausze i sperma na wąsach. piertole was wy koorfa jepane l********gi w dooope piertolone

Gość gość
drugie koorfa bukmachery. tak koorfa zróbta se mopnopol na wszystko. wreszcie piertolne w peesdu ten komputer razem z wami i sie zajme czymś pozytecznym

Gość gość
zara sie znowu zacznie. koncesje pozwolenia komisje koorfa blokady cła granice przymus korzystania pochody pierwszomajowe gry rpg o tępieniu kontrewolucjonistów oczywiście sieciowe albo na zajęciach z czerwonej informatyki

Gość gość
przeż koorfa z wami sie nie da normalnie żyć. trza was w peesdu zajepać wszytkich

Gość gość
podsłuchy służby szpiedzy akwizytorzy goofna wciskacze ciemnoty ja piertole. jeden koorfa cwańszy od drugiego a obydwaj jeszcze cwańsi bo sie dogadali z trzecim że wyroochają czwartego jak im nie pomoże wydooopcyc 10 innych

Gość gość
przeż to koorfa jakaś czerwona zaraza jest. później musze kooorfa oglądać tych jepanych czerwonych klaunów i ich mordy i słuchać ich piertolenia kooorfa wypiertalać koooorfa

Gość gość
jacy koorfa my? ja gdzieś podpisywałem umowe o odpowiedzialności zbiorowej? poza tym nie rżnij gooopa czerwona mendo bo to wiadomo że współczesna polska zawdzięcza swoj kształt głównie czerwonym l********gom takim jak ty. wypiertalaj bo ci jepne

Gość gość
Mylisz wołgi z kontrrewolucją . Napewno chodziłeś do szkoły po 1989 roku ,bo masz braki w wykształceniu . W PRLu był program edukacyjny taki . Ze po podstawówce była większa wiedza jak dzisiejszy magister.

Gość gość
dla mnie sprawą oczywistą jest że komuna to najstarszy i jedyny system na świecie. ja nawet nie chce tego zmieniać bo niby jak tylko koorfa przestańńta sie tak rzucać w oczy i ciągle wkoorfiać ludzi dla swoich celów bo sie chyba troche rozbrykaliśta. c***j mnie tam obchodzi kto was ciśnie o haracz albo efektywnośc w zamian za władze nad pastwiskiem. jak nie dacie ludziom pozyć to i tak wszystko stracicie

Gość gość
c***j mnie obchodzi wiedza interesuje mnie świeęty spokój. chce skubać trawke i produkować placki bezstresowo i bez przypominania mi ciagłego o tym ze jestem bydłem bo mnie to denerwuje i w końcu kogos wezme na rogi. nie wiem koorfa skąd czerpałeś swoją wiedze o hodowli bydła ale powinieneś kooorfa ją zweryfikowac

Gość gość
komuniści narodowości koszernej

Gość gość
najpierw z człowieka głąba robią a podem go koorfa chcą oświecać? ksiażki kooorfa sprzedajesz?

Gość gość
skończta rżnąc cwaniaczków cieszcie sie tym co macie a nie kombinujecie. a może chcesz zostać półbogiem a może rządzić swaiatem a może żyć 150 lat i cieszyc sie potencją? nie chce kooorfa. wystarczy mi że mi zejdziecie z oczu bo mnie wkooorfiają wasze czerwone ryje

Gość gość
nie chce być piękny bogaty mądry mieć c***ja jak odgromnik ani zmuszać gór żeby tańczyły kankana jednym słowem.

Gość gość
niestety podejrzewam, że przywiało was z miejsca gdzie każdy jest doskonały wiec wpadliście sie troche polansowac wśród istot które nie mają takj wielkich ambicji jak wy. pytanie co z tym fantem zrobic bo na mój gust przekroczyliście granice rozsądku

Gość gość
zeby to ode mnie zależało to bym wam napluł na ryj i sie z wami pożegnał ale niestety nie zalezy to tylko ode mnie.

Gość gość
moge z duza doza trfnosci spekulowac co potraficie czy raczej co wam umożliwia technologia tudziez zmiany których w sobie dokonaliście zapewne nie mając pojęcia w jaki sposób do nich doszło. dla mnie to nic nie zmienia. jesteście kooorfami byliście kooorfami i będziecie koorfami bez wzgledu na to ile scenariuszy tego samego wydarzenia możecie sobie zaimprowizowac.