Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mężczyzna który jest długo w związku czy małżeństwie

Polecane posty

Gość gość

z jedną kobietą , jest dla was tak bardzo atrakcyjny , że nie jesteście w stanie przestać o nim myśleć ? czy rola jaką spełnia i się w niej sprawdza powoduje , że tak bardzo chcecie być na miejscu jego kobiety ? wiem , że dziś jest problem z facetami , lecz wyjaśnijcie mi fenomen odpowiedzialnego i zajętego mężczyzny, który sprawdził się życiowo kim on dla was jest lub miałby być ?

Gość gość
Dla mnie taki mężczyzna jest juz zajęty i w życiu bym nie pomyślała żeby go odbić

Gość gość
Mnie kręci ktoś, kto świata nie widzi poza jedną wybraną osobą. Budzi szacunek, bo jest wierny własnym wyborom. A jak jest wierny i oddany to można polegać na nim jak na Zawiszy. Marzenie ;)

Gość gość
Przy takich ciągle kręcą się jakieś wygłodniałe zdziry.

Gość gość
kręcą się nawet młode przy takich

Gość gość
odpowiadajcie

Gość gość
Teoria trochę z tyłka - jeszcze nie tak dawno temu każdy Janusz był ze swoją Grażyną po grób, a rozwody były rzadkie. A tylko niektórzy z tych żonatych Januszy byli pociągający i mieli powodzenie. Zaradność, siła charakteru to cechy, które są pożądane u mężczyzn - kawalerów też.

Gość gość
Do gość 08.17. Są tacy faceci ale wiesz dlaczego trudno ich spotkać? Bo się z tym kryją. Bo przez swoje zasady życiowe najczęściej byli krzywdzeni. Bo dziś wierność i miłość po grób nie są w modzie. Dziś kobiety wolą brutali a później mają pretensje, że po ślubie dostali od ukochanego manto. A ci którzy trwają przy swoich zasadach i szukają wytrwale w końcu zostają sami. Przykre ale niestety prawdziwe.

Gość gość
"Mnie kręci ktoś, kto świata nie widzi poza jedną wybraną osobą. Budzi szacunek, bo jest wierny własnym wyborom. A jak jest wierny i oddany to można polegać na nim jak na Zawiszy. Marzenie oczko.gif" To tak jakby na faceta działało dziewictwo u kobiety. Tylko problem w tym że jak sie uda ją zdobyć to ona przestanie nią być, więc niby jak na odbitym facecie miałabyś polegać jak na zawiszy ?

Gość gość
Ja akurat mam takiego mężczyznę w związku. A czemu kobiety lgną do takich mężczyzn? Chcą być tymi jedynymi, wybranymi, wyjątkowymi, więc niejako idą w konkurencję z kobietą tego mężczyzny. Co ona takiego ma, że on jest z nią? Może nic specjalnego, ale dla tego mężczyzny jest subiektywnie wyjątkowa . Bo kazdy jest indywudualnoscią, i nie ma dtprugiego takiego samego czlowieka.

Gość gość
Poza tym jest pewna grupa kobiet, wampirzyc, które polują na dobrego, wiernego mężczyznę, i chcą go sprowadzić na złą drogę. Często są to te wcześniej zranione, zdradzone , które w ten sposób "mszczą" się na mężczyznach by się lepiej poczuć. "No bo wszyscy zdradzają". Nie, nie wszyscy, mały procent. Na Kafe utarło się, że zdradza 99%. W realu jest to odsetek.

Gość gość
kobiety polują na zastępstwo