Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Hej. Pogada ktoś?

Polecane posty

Gość Dash Rysiu

O wszystkim i niczym

Gość gość
Hej Rychu, jak tam?

Gość gość
Dash Rysiu dziś O nie! 😭 krzyczę i tupię :P Co tym razem?

Mówiłem że w pewnej sprawie nic z tego raczej i jakoś mi przeszło, a tu nagle się sama odezwała i wrócił mi zły humor bo nie wiem co pisać i czy odpisać. Wiem dziwne, ale nawet tego sie boje

Gość gość
Rychu, Rychu ty to se sam problemy robisz nawet jak ich jeszcze nie ma :P Czemu zły humor i czego się boisz odpisać? Skoro sama to ona pierwsza napisała, tzn. że jej jednak jakoś zalezy, że wybaczyła to co myślałeś, że już nie wybaczalne. Weź przestań teraz akcje odwalać i zacznij się zachowywać normalnie. Masz idealną okazje, skoro to ona zagadała. Odpisz jej i pisz normalnie bez wałkowania tego co było.

Tak masz racje ja za dużo rozpamiętuje przeszłość i robię problemy o to. Jakoś w ostatnim czasie całkiem pewność siebie straciłem

Gość gość
Dash Rysiu dziś To błąd, bo w ostatnim czasie powinieneś nabierać pewności siebie. Przemyślałes swoje durne zachowania, wyciągnąłeś z tego wnioski (kara i karma) dziewczyna daje ci właśnie szanse, to łap wiatr w skrzydła i nie zmarnuj tej okazji. Kapito?

Gość gość
Dash Rysiu dziś Za mnie też, ale udaje lekką :D

Gość gość
Skup się teraz na pisaniu z nią, może zagadaj i się umów na jakieś wyjście w wekeend. Rychu działaj ale w granicach normalności ;)

Wiem bez przesadnego spamu itp tylko mój problem to też jest że czesto puszczają mi hamulce i zrobię a za jakis czas pomysle

Trochę się boje że odezwanie po kilku dniach nie wypali, ale dobra już bez kolejnego problemu

Gość gość
Dash Rysiu dziś No ona o tym z pewnością wie, a mimo to kontakt dalej utrzymuje, więc widocznie da się przeżyć te Twoje "jazdy bez hamowania".

Gość gość
Dash Rysiu dziś może mimo wszystko nie jestem do konca taki zly x Mimo wszystko, to za dużo wałkujesz w tej swojej głowie :) Jedziesz gdzieś na jakiś mecz?

Kolega mnie namawia na 15 pazdziernika na Zaglebie, ale jeszcze zobacze jak mi się z czasem ułoży

Gość gość
Dash Rysiu dziś To będzie niedziela, jak masz okazje gdzieś jechać z kumplem to korzystaj.

Gość gość
:) fajnie, to się chwali, ale grzyby nie uciekną :P

Gość gość
A ja dawno już nie byłam na grzybach, ani na jagodach, czego bardzo mi brakuje.

Gość gość
Dash Rysiu dziś A jak u Ciebie bo aby nie pisać tylko o mnie x Znowu się wnerwiam na neta. To tyle o mnie, wracamy do Ciebie :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Nie, możliwości dotarcia do takich lasów się skończyły, żeby dojechać to trza z 2-3 godziny, ale nie komunikacją miejską. Kiedyś sporo osób jechało autami, to mnie brali, a teraz każdy panikuje że kleszcze i się skończyło.

Gość gość
Eeee.... no może te 3 godziny przesadziłam trochę, ale 1-2 godz. to tak.

Gość gość
Dash Rysiu dziś A no tak zapomiałem że się ukrywasz jezyk.gif x Całe życie w stresie i obawie :D