Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie nosić obróżki?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku lat trwa moda na obrożki i wybór jest coraz większy. Lubicie je nosić?

Gość Ares Kałbuc
Ja nie lubię.

Gość gość
Wszelkie, teraz dostępnych jest naprawdę dużo. Moje ulubione to cienka obróżka z eko-skóry z wisiorkiem, trochę szersza z przeplatanych rzemieni i zwykła, klasyczna skórzana z ćwiekami :)

Gość gość
Ja lubię.Mam sentyment do lat 90 i stylu goth.

Gość gość
Jestem po operacj tarczycy,nie mogę nosić takich rzeczy. Poza tym, czy to wygodne nawet dla zdrowej osoby?

Gość gość
Nie, bo nie jestem psem czy tam suką.

Gość gość
Zależy jak ciasno zapniesz. Prawdę mówiąc miałam mniej wygodne golfy. Skórzaną obróżkę zazwyczaj mam założoną luźno, a te z rzemyków / eko skóry są tak delikatne, że w ogóle ich nie czuć.

Gość gość
Jak to brzmi, ''obróżka'' phi. Dla mnie to dziecinada, dobra dla ghotków na Kaszel Party, pierwsze słyszę aby to było modne.

Gość gość
gość dziś - ja też :) Prawdę mówiąc dalej trzymam się estetyki rockowej/gotyckiej

Gość gość
gość dziś - a przekręcania nazw w celu pokreślenia jak baaardzo je wyśmiewasz nie jest dziecinne?

Gość gość
kobiety które po mieście chodzą w obrożach z ćwiekami chyba nie zdają sobie sprawy z tego, że wyglądają jak uległe suki szukające mastera :D zawsze mam ubaw gdy widzę taki przypadek ;)

Gość gość
15:44 spadaj maleńka obróżko ;-)

Gość gość
Pasuje odpowiednioubranej nastolatce i gwiazdom na scenie, dorosła kobieta w codziennej stylizacji wygląda śmiesznie.

Gość gość
No to masz ubaw, podejrzewam, że za ich plecami więc kogo to obchodzi? ;)

Gość gość
gość dziś - zalezy jak wyglądają twoje codzienne ubrania :) Ja mam całą kolekcję obróżek które mogę dopasowac dosłownie do wszystkiego

Gość gość
urodziłam się w 1990 i te wszystkie rzeczy które pamiętam z dzieciństwa wydawały mi się potem w nastoletnim życiu ogromnym kiczem :D jednak mam ten sentyment i niektóre rzeczy rodem z lat 90 posiadam ;) chokery nie podobają mi się te "klasyczne" czyli zwykły czarny aksamitny i ten pleciony" który się rozciąga. ale mam 1 super choker polączenie: aksamit: łancuszek z przodu i 2 perełki na łączeniach

Gość gość
czyli po polsku dusiki albo obróżki, to słowo akurat ma tłumaczenie

Gość gość
Podobają mi się tylko te, które nie są wulgarne i nie wyglądają jak obroża u psa, czyli te bez takiego zapięcia i nie ze skóry. Kiedyś to była zabawka erotyczna, a teraz chodzą w czymś takim o ulicy. Zabawne.

Gość gość
mnie się te aksamitne akurat średnio podobają. Miałam taki, ale zdjęłam z niego zawieszkę i przełożyłam na ten z eco-skóry i moim zdaniem lepiej to wygląda

Gość gość
Po polsku to jest 'kolia', opaska na szyję albo po prostu naszyjnik. Obrożę to ma pies.

Gość gość
Kolia to naszyjnik z kamieniami (szlachetnymi lub takimi udającymi), a gdybym napisała "opaska" albo "naszyjnik" to nikt by nie widział, że chodzi o dusiki (chokery)

Gość gość
16:00 ubaw to mam z ciebie, idiotko ;-)

Gość gość
Cieszę się, ludzie tacy jak ty zazwyczaj nie mają wielu okazji do uśmiechu więc jeżeli cieszysz się kiedy ktoś mówi, że twoje zdaie nie ma dla niego/jej wartości to dobrze (dla ciebie). Najważniejsze to umiec znaleźć radość we wszystkim. Tak trzymaj.

Gość Carycka
Czasem na impreze ubieram

Gość gość
16:57 Mnie również cieszy to,że dzięki temu co piszę ty uważasz się za wielką kafe psycholożkę ;-) aż tak wielką,że Na podstawie kilku wpisów wiesz jakim jestem typem człowieka a nie potrafisz zrozumieć, że robię sobie jaja, zbliżone poziomem do powagi tego tematui ;-) brawo ty ;-)

Gość gość
Nie anliazuję cię, nie bój się. Po prostu odpowiedziałam trochę sarkastycznym żartem odbijając piłeczkę, ale humor trochę bardziej zaawansowany niż "jesteś idiotką, haha" najwyraźniej niektórych przerasta.