Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety, ale w moim wieku zostaly same nienormalne kobiety

Polecane posty

Gość gość

mam na mysli okolo 27-30lat. Ze slaba praca, nienormalne, niewychowane, dzikie, aspoleczne, z tragiczna przeszloscia seksulana, wycofane z zycia np bez prakwa, ze srednim wyksztalceniem, bez wlasnego mieszkania, agresywne itd. Trzeba jednak szybko lapac jak trafia sie fajna laska i nie tlumaczyc sie robieniem kariery

Gość gość
sam jestes odpad

Gość gość
O matko. Jest całe full mężatek "ze słabą pracą, nienormalnych, niewychowanych, dzikich, aspolecznych, z tragiczna przeszloscia seksualna, wycofanych z zycia np bez prawka, ze srednim wyksztalceniem, bez wlasnego mieszkania, agresywnych itd" Ja jestem jedną z takich mężatek, także o kant d**e rozbić twoja teoria

Gość gość
I teraz na to wpadłeś ? Ponoc jest tak zle ze predzej w taka meteor jebnie niż ona za maz pójdzie !!!

Gość gość
Ci którzy się hajtali w czasie gdy ty myślałeś o karierze (ile to było lat temu?) to dziś już myślą o rozwodzie, choć po cichu. Bo niestety tak to działa. Instytucja małżeństwa jest ciężkim żywotem do dźwigania tylko mało kto ci sie przyzna do tego

Gość gość
Pozostaje kot albo żółw i idź precz.

Gość gość
Każdy przyciąga takich ludzi jakim sam jest. Widać nie jesteś dobrym człowiekiem.

Gość gość
Ale walnełeś . Obudziły sie obraźone . Gdybym ja dziś miał 27 lat to niestety wolałbym kupić sobie zebrę samice ,bo to ładne zwierzę i tak samo mądre albo mądrzejsze od dziewczyn z tego pokolenia .

Gość gość
Ja mam wykształcenie średnie i co z tego? Mój mąż ma doktorat i nie uważa mnie za mniej inteligentną czy oczytaną. Prowadzę własną działalność i do wszystkiego doszłam dzięki samokształceniu - w mojej branży nauka na studiach to po prostu strata czasu, bo program nauczania jest archaiczny w porównaniu z błyskawicznie rozwijającymi się technologiami webowymi, którymi się zajmuję. Ocenianie na podstawie tak niewiele mówiącego czynnika wiele mówi natomiast na temat twojego ograniczenia intelektualnego. I trzy literki przed nazwiskiem tego nie zmienią...

Gość gość
gość dziś tak tak tak sobie tlumacz, glab bedzie glabem co ci po samodoskonaleniu? widze jak tacy sie doskonala. Wyksztalcenie w zakresie nauk scislych jest niezastapione

Gość gość
autorze to bierz sie za mlodsze :D w koncu mezczyzni tutaj zachwalaja, ze piekne, otwarte seksualnie, erasmusy itd (czyli kariera stoi otworem), wystrojone (bogaci rodzice) i wiecej czasu na urodzenie dziecka.

Gość gość
aha no i te mlodsze jeszcze moga byc wolne

Gość gość
Mlode wola w swoim wieku albo mlodszych :) Ja mam meza pol roku mlodszego a trafiali mi sie rok czy 2 mlodsi. jestem nienormalna w tej chwili wychowuje male dziecko wiec i bezrobotna odkad wrocilam zza granicy. Tam mialam dobrze platna prace fizyczna a mam wyzsze wyksztalcenie. Nie wybrzydzaj. Duzo kobiet w twoim wieku jest wolnych i normalnych. A ze praca w polsce byle jak platna to co zrobic? Jak bedziesz przebieral zostaniesz sam. Ostatnio moj szwagier sie dziwil jakim cudem jacys byle jacy brzydcy znajomi krytykuja ladne dziewczyny szukaja im wad. On okreslil ze widac zadna ich nie chce i dlatego. Znasz bajke o kwasnych winogronach?

Gość gość
Może po prostu na te normalne nie zwracasz wgl uwagi.

Gość longlostlenorel
No popatrz. A z drugiej strony kobieta, 28 lat, doktorat, dobra praca, własne mieszkanie, z samochodem, otwarta, kontaktowa, niebrzydka, dziewica. I stara panna.

Gość gość
Jest pełno ciekawych ludzi wokół nas ale my sami wybieramy tych niewłaściwych a potem narzekamy.

Gość gość
ja jestem nienormalna, no ale nie jestem agresywna czy z dziwna przeszloscia seksualna... tej przeszlosci nie mam... prawko mam, prace kiepska ale jakas jest. Kazdy dzien taki sam. Zgadza sie z dzikoscia i aspolecznym zachowaniem. To nie jest zapewne pociagajace.. Ale mnie to coraz mniej juz obchodzi, nie mam sily na to szczerze mowiac :P czego sie jas nie nauczyl to jan juz chyba nie bedzie umial, a ja nie nabede nagle pewnosci siebie, pociagajacej dla mezczyzn. Odpady itp... ja takich mezczyzn, bez prawka, aspoelcznych itp nie okreslilabym tak.. to sa ludzie straumatyzowani, pokrzywdzeni w jakis sposob, to ludzie, ktorzy cierpia, wiem to bo tez cierpie.. moze masz racje, ale odpad to okrutne okreslenie..

Gość gość
ok to nie ty autorze napisales odpad.. no ale taka wymowe ma twoj post troche hmmm z gory odrzucanie takich osob

Gość gość
kobiety zawsze sa nienormalne zawsze robia problem

Gość gość
longlostlenorel wczoraj - mowisz o sobie?

Gość gość
a w moim sami bezndziejni faceci rozwodnicy magazyneirzy

Gość gość
To gdzie ty szukasz takich? W klubie"Perełka" czy w kawiarni"Śnieżka"?

Gość gość
Są fajni ludzie w każdym wieku tylko nie na Sympatii i tyle.

Gość gość
im pozniej tym gorzej

Gość gość
ja mam podobnie ale z facetami widze ze kolo 30 sa sami wybrakowani

Gość gość
faceci moga brac mlode laski, te piekne i niezepsute. kobiety po 30stce nie maja juz wyboru bo rownolatkowie na poziomie dawno po slubie, a gdyby byli wolni, to wybraliby mlodsze.