Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o brzydkich ludziach? Jakie macie wobec nich intencję?

Polecane posty

Gość gość

Zadaje takie pytanie ponieważ sama jestem brzydka a ciekawi mnie co ludzi myślą o takich osobach jak ja :) Jestem niska, mam brzydką twarz i ciało, przyzwyczaiłam się już do tego, nie przeszkadza mi mój wygląd, dobrze mi ze sobą ale tak jakoś mnie naszła ciekawość na temat tego jak inni ludzie postrzegają takie osoby (mnie) i jakie mają intencje wobec nich :)

Gość gość
to zależy czym emanujesz,u mnie w pracy najsympatyczniejsza jest otyła i jest świetna,a wysportowana wyszczekana zrobiona jak to się mówi działa mi na nerwy ,bo jest pusta ,nie tylko mi,więc uroda czy brak nic nie znaczy tylko to co pod opakowaniem

Gość gość
co myslimy o SP PRzemku prawiku...?? ze byl fajnym zakompleksionym ałtsajderem i brzydki wyglad byl przyczyna jego fobii i samoboja. nie skoncz tak jak on.

Gość Wiki2292313
Ja osobiscie do brzydkich, ale zadbanych nic nie mam bo to w koncu nie ich wina, ze są brzydcy. A do zaniedbanych i brzydkich jakos czuje lekką pogarde, choc staram im sie tego nie okazywac

Gość gość
Nie klasyfikuje ludzi pod kątem ładny/brzydki i takiej klasyfikacji nie rozumiem bo przecież każdy jakiś jest i jednemu się będzie podobał innemu nie. Mijam w życiu tysiące osób i nie zastanawiam się czy są brzydcy czy ładni, w ogóle mnie to nie interesuje. Owszem bywają zdarzenia że uderzy po oczach czyjaś wyjątkowa uroda lub wyjątkowa szpetota, ale to są tylko migawki z życia. Ani nie wykazuję zainteresowania ani żadnych intencji. Było zdarzenie że zobaczyłam 1 raz bez makijażu dziewczynę którą uważałam za ładną. W jej przypadku ocena narzucała się sama bo ma siostrę i są zupełnie innej urody i jakoś tak wychodziło że młodszą uważałam za ładniejszą. Tymczasem okazało się że pod makijażem siedzi brzydal ;) Nie brzydal w sensie że brzydka, ale na tle starszej siostry która się nie maluje wyszła dużo gorzej i to mnie zaskoczyło dlatego zapamiętałam.

Gość gość
Moja babcia często mówiła że brzydcy ludzie mają dobre charaktery a w tych ładnych to diabeł siedzi. Z moich obserwacji ludzi wynika że to raczej prawda.

Gość gość
To zależy od płci. Jesteś dziewczyną więc u Ciebie uroda nie ma takiego znaczenia no chyba że masz zamiar wziąć udział w castingu modelek czy do jakiegoś serialu ale chyba nie; zawsze komuś się spodobasz, nawet nie tylko w sensie że do związku ale ogólnie otoczenie cię zaakceptuje. Faceci mają znacznie gorzej pod tym względem bo facet o nawet nie brzydkim ale przeciętnym wyglądzie nie ma żadnych szans na związek ani nawet na dobrą pracę bo wszędzie będą woleć dziewczynę albo ładnego chłopaka.

Gość gość
Ja w ogole nie znam brzydkich ludzi. Ludzie moga byc mili, drazliwi, smutni, obojetni itp, ale brzydcy? Nie spotkalam sie moze z nimi. Natomiast, wolalabym na pewno brzydkich i z fajna energia niz pieknych i bez zycia w sobie

Gość gość
Większość dziewczyn to i tak babajagi tylko sie maskuje pod makijażem

Gość Facet niezbyt przystojny
Kurde nawet do pracy na stacji benzynowei chcą przystojnych facetów i ładne kobiety tylko nikt o tym głośno nie powie.