Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio kochalam sie z chłopakiem dokładnie tydzien temu a dwa tygodnie temu skończył mi sie okres i tez sie kochalismy oczywiście stosunek przerywany dzis mijaja dws tygodnie od okresu i mam najprawdopodobniej jajeczkowanie dni kiedy mozna zajsc najbardziej w ciaze.kuja mnie jajniki bola piersi i teraz mysle czy to objawy ciazy czy tego jajeczkowania co robic naprawde nie chce dziecka i juz tydzien przeżywam czy ciaza czy nie...

Gość gość
To k***a idz do lekarza... Kafeterianki przez internet ci nie powiedza czy jestes w ciazy czy tez nie. Skad mamy to wiedziec czy zostalas zaplodniona czy nie? Zrob test i idz do lekarza.. Mysl dziewczyno bo rece opadaja.

Gość gość
Zgadzam się z powyższym. Ludzie przez internet stają się naprawdę głupsi.

Gość gość
Dodam tez ze gdy sie przyjrze widze zyly ciągnące sie od brzuda po uda i od barkow po piersi piersi mnie nie bola nic sie z nimi nie dzieje moj śluz jest zoltawo przezroczysty...

Gość gość
Mam 16 lat nie pojde do lekarza

Gość gość
Do 2-3dni nie znajdziesz w ciążę po okresie. Z mężem przez 3lata stosowałam stosunek przerywany więc spoko. Po 2tyg nie ma się objawów ciąży jedynie gdy staraliśmy się o dziecko to po 2tyg miałam lekka kreskę druga, zrób test. A te objawy to przez to że się martwisz dlatego wszystko sprawdzasz i wydaje ci się że jest inaczej i że jestes