Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwika

Jestem bekonikiem?

Polecane posty

Gość Oliwika

Hej mam 13 lat i nazywam się Oliwia. Mam coś około 150cm wzrostu ( tak wiem ze jestem niska) waże 45kg. Może dla nie których to mało ale przy moim wzroscie nie wygląda to dobrze. Mam przez to straszne kompleksy. Jestem osobą wrażliwą i nawet pisząc to prawie płakałam ponieważ bardzo ciężko mi jest mówić o tym. W szkole słyszalam już takie rzeczy że jestem grubą świnią, cze bekonikiem. Nie moge wytzrymac patrząc na te wszystkie dziewczyny z mojej szkoly które chodzą w krótkich topach i obcisłych spodniach z dziurami. Poniewaz sama bym chciala tak wyglądać. Czasem gdy mam gorszy dzien to nawet wstydze sie wyjsc z domu bo mam wrazenie ze wszyscy ludzie patrzą się na mnie. Mam słabą wole i nawet jesli znajde motywacje aby zacząć ćwiczyć i schudnąc to trwa ona 2 dni i znowu zaczyna sie moje lenistwo. Poprostu nie potrafie odmawiac sobie jedzenia jakis dobrych rzeczy typu ciasteczka lub czipsy. Oczywiscie rodzice twierdzą ze nie jestem gruba i tylko mówią mi ciągle ze mam przestac jesc tyle niezdrowych rzeczy. Ale ja nie potrafie. Przepraszam ze się tak rozpisałam ale musiałam to z siebie wyrzucić.