Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u Was w rodzinach tez jest taki wnusio ulubieniec i dlaczego wolą to dziecko

Polecane posty

Gość gość
07:59 nie bądź smutna. Dzieci są mądre, co w nie włożysz to odbierzesz później. Naprawdę. Twój tez kiedyś będzie taka babcie olewal a tamten wokół którego ona tak skacze kopnie ją w d. Taka metoda jaka ona stosuje czyli mówisz ze nie ma autorytety tylko mu zawsze ustąpi, jest zgubne. Potem taka babcia czy rodzic nie ma y dziecka szacunku. Ksieciunio jej pokaże na co go stać.

Gość gość
ja bym nie tolerowala czego takiego wzglede mojego dziecka. powiedziałabym teściowej/matce , ze tak się nie robi ewentualnie nie odwiedzialabym zbyt często.

Gość gość
Gość 22:12 jeśli wycinane z mojej wypowiedzi zdanie to doczytaj cała moja wypowiedź i nie oceniaj. Tesciowie nie odwiedzają mojego syna, nie składają życzeń na urodziny, ponieważ. Jeśli przy wizytach u nich widzę że faworyzowany jest ich córki syn cały czas to nie będę udawać że nic się nie stało. Po podjęciu decyzji tak rzadkich wizyt, nawet nie zapytali się czego taka decyzję podjęliśmy. W imię czego tam mam jeździć. Z resztą szwagierka z tego samego powodu całkowicie ucieka kontakty.