Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie drogie ubranka dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Kompletuje wyprawkę dla noworodka i rozglądam się za ubrankami są one w różnych cenach , czy kupujecie drogie ubranka czy tańsze , dziecko szybko rośnie i kupuje głównie tańsze tylko patrzę żeby było 100% bawełny a jak jest u Was ?

Gość gość
A jakie kwoty rozumiesz pod pojęciem "drogie" ubranka?

Gość gość
Np.50zl za spioszki , można je kupić od ok.10zl. w Pepco np.maja niedrogie ubranka

Gość gość
ja kupowałam tanie 20sztuk. a droższych 5 par

Gość gość
Ja kupuje w pepco. Jak są promocje to kupuje w smyku czy 5 10 15

Gość gość
Ja mam blizniakow i kupuje glownie w pepco, spioszki, body itp. Chlopaki maja 3 mies i maja juz rozmiar 68 zaraz 74 i wydala bym majatek na spioszki po 50 zl. A dodam ze potrzebuje wiecej ubranek na dwojke. Na jakies okazje lub gdy mi czegos brakuje ide do innego sklepu ale tez nie kupuje tych najdrozszych. Ale tak jak ktos wspomnial musza byc bawelniane.

Gość gość
Powiem szczerze, że kupiłam córce trzymiesiecznej kurtkę na jesień w Zarze za 109,99 , a w Pepco podobne za 29,99. Najlepsze, że ona zaraz z niej wyrośnie. :O

Gość gość
Ja raczej Pepco, Textil Market, snc. Można tam kupić naprawdę dobre gatunkowo ubrania dla niemowlaków, zwłaszcza w TM i snc. Lubię też buszować po lumpexach, zdarza mi się kupić coś w tesco, w Lidlu jak pojawiają się jakieś ubranka, kupuje też na aliexpress, allegro i ostatnio używany, ale w bardzo dobrym stanie za niewielkie pieniądze - kombinezon jesienny z olx. W moim mieście nie ma h&m, ani zary kids, ani smyka, więc nie kupuje w takich sklepach. Mamy 5,10,15 i cocodrillo, ale jak "macam" te ubranka niektóre to naprawdę nie warto. Szkoda mi wydać 40zl na jednego bodziaka.

Ja kupuje ciuszki w rozsądnych cenach, nie lubię przepłacać, ale chce żeby dziecku było wygodnie, żeby były dobrej jakości no i żeby ładnie wyglądały :) Zazwyczaj stawiam na coś w tym stylu: https://lencia.pl/spioszki-c-136_30.html jakość jest świetna, cena bardzo przystępna no a dzidziuś wygląda niesamowicie <3

Gość gość
Ja dla 1 kupowałam w Tesco, 5-10-15, cocodrillo. Kosztowało majątek, a on szybko wyrósł. Pozyczylam potem te ubranka szwagierce, to oddala w takim stanie, że tylko na śmietnik się nadawały. Teraz jestem w 2 ciąży i to sram. Cześć dostanę od siostry, resztę dokupię w lumpie.