Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trek1

Brak współżycia w małżeństwie

Polecane posty

myśle że jest jakiś głębszy problem w Waszym małżeństwie...i bez szczerej rozmowy się nie obejdzie....to może być jakaś nawet bardzo stara sprawa... seks dla kobiety nie jest tylko "zaspokojeniem" potrzeb fizycznych to głównie zaspokojenie potrzeb" psychicznych".... musi czuc się kochana, akceptowana przez swojego faceta, że się z nim " kochac" a nie tylko uprawiać seks....może Twoja Zona z jakiegoś powodu straciła pewność siebie? może czymś ją zraniłeś?( może być to nawet nie świadomie-dlatego musicie pogadać!)

Gość gość
przyczyn może być wiele. naprawdę ciężko zgadnąć. poczytaj autorze co ci kobiety napisały o swoich związkach. fajnie by było jakby ci zona powiedziała wprost o co chodzi bo ze o coś chodzi to na pewno.

Gość Trek132
Dzięki dziewczyny. Jakis czas temu z nia rozmawiałem i po waszych wypowiedziach sprawdza sie to co mowiła, ze za mało jej pomagam ze jest zmeczona że stres i że ma blokade. Zmienie sie i zaczne jej wiecej pomagac, zaczełem juz od wczoraj:) zobaczymy moze to cos zmieni bo innego rozwiazania nie widze. Chcemy byc razem i planujemy też drugie dziecko ( oboje tego chcemy ) więc może to coś pomoże. oby.....

Gość
@ gość dziś Rescator ale ty jesteś walniety. różnica między kobietą a mężczyzną w związku (co zauważyłam na wlasnym i cudzych przykładach) polega na tym, że kobieta to powinna i musi..<< Jesli kobieta daje sie wrobic w cos takiego, prace na etacie, prowadzenie domu i obsluge leniwego meza, to juz jest sama sobie winna. Ale wy przeciez chcecie "realizowac sie zawodowo", "byc niezalezne", nie chcecie byc "kurami domowymi". No to skad pretensje , ze nie wyrabiacie? Oczywiscie, ze moja zona pracowala zawodowo tylko do urodzenia dziecka, oczywiscie, ze nigdy nie gotowala obiadow trzydaniowych i nigdy od niej tego nie wymagalem. Oczywiscie jesli ona gotowala, to ja zmywalem, oczywiscie, ze sprzatanie bylo podzielone, z tym, ze ona tylko wycierala kurze, a ja robilem reszte. I oczywiscie nigdy nie odmowila seksu. A ja dziwie sie, ze musze pisac o sprawach oczywistych :-). No ale jesli facet po pieciu latach odkrywa, ze sposobem na to by mial wiecej seksu jest pomaganie zonie w domu, to nie wiem skad sie biora takie glaby. Chociaz mocno podejrzewam, ze chocby robil za zone wszystko, to seksu i tak nie bedzie ;-). Bo okaze sie, ze robi zle, za malo dokladnie, trzeba po nim poprawiac a w ogole seks jest przereklamowany i zbedny :-).

Gość gośćmija
Rescstor a co powiesz na moj wpis?

Gość gość
Moim zdaniem twoja żona po porodzie ma wiele kompleksów. Ciało już nie te. Boi się że bedziesz na nią patrzał z obrzydzeniem jak zobaczysz jej ciało i ją w końcu zostawisz. Nie wiem co ci doradzić? Może zacznij oglądać przy niej, lub tak żeby ona o tym wiedziała jakieś stronki z mamuśkami milf? Jakieś pulchne, z rozstępami i rozklapciochą :D żeby wiedziała że cie takie rzeczy nie brzydzą a wręcz przeciwnie. Ona na bank ma kompleksy na punkcie swojego ciała.

Gość
gośćmija dziś Rescstor a co powiesz na moj wpis? @ gośćmija wczoraj Sorry, ze nie odpowiedzialem, ale wbrew temu co uwaza pewien debil z tego forum, jestem tylko jeden i mam tez inne zajecia. Wiec jesli ktos czuje sie zignorowany, to prosze, aby upomnial sie o odpowiedz. Ale do rzeczy! Nie wiem skad twoje pomysly, ze reka daje wiecej przyjemnosci. Wedlug mnie to bzdura. Jesli chodzi o mnie kolejnosc przyjemnosci jest taka: cipka, usta, reka kobiety, reka wlasna. Co do drugiej sprawy: oczywiscie, ze nalezy tez w ciagu dnia okazywac zonie pozadanie, ale autor pisze, ze to robi, ale dostaje po lapach. Oczywiscie, ze nie pociaga juz zony, gdyby pociagal, nie bylo by problemow z seksem. To oczywiste. Moim zdaniem po prostu przestala go kochac, bo jesli sie kogos kocha, to takze sie go pozada.

Gość gośćmija
Rescator zgadzam sie z Toba. Jesli jest milosc to jest porzadanie. Moze ja zrazil do do siebie brakiem wsparcia czy pomocy. Ale to wszystko mozna naparwiac. Trzeba rozmawiac. Autorze w waszej obecnej sytuacji decyzja na drugie dziecko? A przemyslales ze Twoja zona moze byc typem modliszki? Nie wiem czy kojarzysz Teppica ale on m.in ostatio rozglosil na forum ze reka lepsza bo facet wie jak dotkanac, zna swoje strefy erogenne, moze nadac tempo.i uscisk. Dla was luczy sie ciasnosc, a nie oszukujmy sie, pochwa tak nie obciaga skory ;X jak usta czy wlasnie reka. Noi jest dopasowana czego nie powiecie o pochwie?

Gość gość
Ja też mam dziecko, 3 letnie które broi za dwóch. Mąż pracuje fizycznie, nawet po 12h. Nie zawsze mi pomaga ale ja nie wymagam od niego Bóg wie czego. Skoro ja jestem w domu, to zajmuje się tym domem, dzieckiem i wszystkimi domowymi obowiązkami, mąż pracuje i zarabia, więc zupełnym egoizmem z miejscowości strony by było abym jeszcze kazała mu, po pracy myć naczynia czy odkurzac. Jak ma wolne pomaga mi w domu. Dla mnie to głupia wymówka kobiet. Ja jakoś ogarniam cały dom, zakupy, dziecko i inne rzeczy i wieczorami mam ochotę na seks z mężem. Owszem są takie dni, że padam na pysk ale wcześniejsze wypowiedzi Pan, które twierdzą że mąż im nie pomaga i są zmęczone by się kochać, to nie wiem co wy robicie. Może dodatkowo ogarniacie mieszkania sąsiadów, że takie padniete jesteście? Zwykła wymówka a potem zdziwione że facet zdradza...

Gość gość
Prowokacja, taki sam temat gdzieś tu jest.

Gość
@ gośćmija dziś Moze i zrazil, ale rozmawiaja juz 5 lat bez efektu, wiec chyba starczy. A jesli kobieta nie wyrabia przy jednym dziecku i to juz odchowanym, to po co laduje sie w kolejne? Teppica nie kojarze i srednio mnie obchodzi jego zdanie o wyzszosci reki nad cipka. Swoje zdanie na ten temat juz wyrazilem i nie widze sensu, aby je powtarzac.

Gość
@ gość dziś Prowokacja, taki sam temat gdzieś tu jest..<< I co z tego? Czy na forum musza byc tylko tematy w stu procentach wziete z zycia i jeszcze moze potwierdzone notarialnie?

Gość
@gość dziś ...Zwykła wymówka a potem zdziwione że facet zdradza<< No wlasnie! Na szczescie sa kobiety, ktore to rozumieja.

Gość gość0_19
Rescator. Walisz konia? Jakis aty wyjatkowy ze 99% z tego forum wali konia majac partnerke a Ty wolisz seks. Jestes dewiantem?:D

Gość
@ gość0_19 dziś Rescator. Walisz konia?..<< Moglbym odpowiedziec, ze nie twoja sprawa, ale jesli uwazasz, ze 99% procent facetow z tego forum, wali konia, mimo, ze moga uprawiac seks waginalny z partnerka, to przyznam, ze rzeczywiscie jestem wyjatkowy;-). Nie wiem jednak czy to forum jest reprezentatywne dla calej populacji.

Gość gośćmija
Rescator Ty tak na serio nie maglujesz wacka? ;P ty naprawde jakis wyjatkowy.

Gość
A po co mialbym to robic? Mam przeciez piekna, chetna i seksowna zone :-).

Gość gość
Jezeli mialbys chetna zone to nie zakladalbys tematow typu " kobiety czy macie jakis problem zeby dac partnerowi jak ma potrzebe" albo ten ktory na 99% jest Twoj. Co robisz na forum dla przegrywow zyciowych?

Gość Trek091
Rescator555 Gdyby tak było jak piszesz to nie siedziałbys na tym forum i nie p******il głupot. Jesteś zakompleksionym prostakiem i tak naprawdę gowno masz w życiu:) ale za to pięknie opowiadasz.

Gość gość
Napisal autor ktory oewnie jedyne co to wali.konia caly czas, prawda? Cos mi sienwydaje ze Rescator a Trek to ta sama osoba.

Gość Trek981
gość dziś Gdybys uważnie przeczytał moje wypowiedzi to byś wiedział w jakiej jestem sytuacji. Tak wale konia non stop. Czy to dziwne skoro uprawiam sex raz na kilka miesięcy? To ze to robię to znaczy ze mogę dawać po sobie jeździć i milczeć?

Gość gość
Jestem w zwiazku 10 lat i mamy 6 letnie dziecko i powiem ci ze seks jest prawie codziennie ale mechaniczny zawsze taki sam. Mialam kiedys romans .Nie chcialam zeby moj facet mnie wtedy dotykal , nie potrzebowalam tego a wrecz mnie to wkurzalo.Mysle ze zona cie zdradza a jesli nie to juz jej nie pociagasz i predzej czy pozniej pojdzie do innego. Tylko jak ona ma ci powiedziec ze juz jej nie pociagasz co? Mysle ze to ty powinnienes wziasc sprawy w swoje rece. Wyjdzie gdzies na kolacje, do kina pozniej jakies wino (nawet troche wiecej ) Zaskocz ja ! jak po takim wieczorze nie bedzie seksu to proponuje separacje .Chyba ze kobieta po ciazy ma kompleksy i dlatego nie chce zebys jej dotykal.

Gość gość
Autorze ale napisales ze zona robi Ci lodzika. Wiekszosc mezczyzn bylaby wniebowzieta i jeszcze podziekowala. A co do reki, przeciez daje wiecej przyjemnosci niz pochwa?

Gość gość
normalnie ludzie nie uprawiają seksu

Gość gość
to się leczcie psychiatrycznie jak chcecie seksu od żony

Gość Trek456
No to fakt lodzika robi i to zawsze z połykiem i nie powiem ale robi to baaardzo dobrze.

Gość gość
normalni ludzie nie uprawiają seksu

Gość gość
co za marne prowo. admin del

Gość
@ Trek091 dziś Rescator555 Gdyby tak było jak piszesz to nie siedziałbys na tym forum i nie p******il głupot. Jesteś zakompleksionym prostakiem i tak naprawdę gowno masz w życiuusmiech.gif ale za to pięknie opowiadasz<< A ty jestes glupim palantem, ktoremu wydaje sie, ze jest strasznie przenikliwy i bystry. Ale radze ci zmien swoja szklanna kole, bo ta z ktorej wrozysz, jest kompletnie do d**y :-).

Gość
@ gość dziś Jezeli mialbys chetna zone to nie zakladalbys tematow typu " kobiety czy macie jakis problem zeby dac partnerowi jak ma potrzebe" albo ten ktory na 99% jest Twoj. ..<<< Akurat tego tematu nie zalozylem, ale zakladalem podobne. No ale jesli sadzisz, ze ci co zakladaja tematy na przyklad przeciwko przyjmowaniu uchodzcow, maja w ogrodku dwie rodziny muslimow, to jestes po prostu glupi. Pisze sie nie tylko o wlasnym zyciu, no ale widocznie to przekracza dolnosc pojmowania twojego malego rozumku. ..Co robisz na forum dla przegrywow zyciowych? <<< A co ty tu robisz? Bo ja nabijam sie z durniow takich jak ty.