Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość466646464

test pozytywny pozniej negatywny ????

Polecane posty

Gość gość466646464

witam! Robilam trzy dni przed miesiaczka test ciążowy który wyszedł pozywywny. Pozniej dzień po spodziewanej miesiączce pojawilo się krwawienie, test z moczu wyszedł negatywny, poszlam na bete wyszla 1.15 czyli ciąży nie ma.. ale skad ten pierwszy pozytywny test i moje wcześniejsze objawy ciążowe? I jak kiedyś robiłam bete a nie bylam w ciąży miałam zawsze 0,10 . a teraz niewiele ale jednak podwyższony bardzo proszę o pomoc, może ktoras z Pań miała podobne sytuacje. Oczywiście pojde do lekarza ale po zatrzymaniu krwawienia. Myslicie ze warto powtórzyć bete czy nie ma sensu ?

Gość gość
Może hormony. a może zamiast rano po wstaniu robilas po poludniu etc.

Gość gość
Testy wyszły prawidłowo. Ciąża biochemiczna. Coś tam się zadziało,ale zarodek był zbyt słaby i dostałaś okresu. Dlatego testy robi się tydzień po spóźnionym okresie. Wiele kobiet tak ma i nawet o tym nie wie.

Gość gość466646464
martwię się czy to poronienie samoistne czy wgl ciąży nie było.. czy może to początek i watro powtórzyć bete hmm już zgłupiałam ;(

Gość gość466646464
już nigdy nie zrobie testu tak wcześniej. tak bardzo bylam szczesliwa ze się udało . a teraz smutek i rozczarowanie :(

Gość gość
Kobiety nawet nie są świadome, że coś tam się zadziało. Szkoda twoich nerwów. Następnym razem testuj jak okres się spóźni :) Zrób dla świętego spokoju jeszcze trzeci test z moczu, to upewnisz się.

Gość gość466646464
dziekuje wszystkim za wypowiedzi. no cóż trzeba się pogodzić że ciąży nie ma i trzeba dalej się z mężem starać :) . Chyba nie ma sensu powtarzać tej bety i mieć złudnej nadziei pozdrawiam !