Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUDZIE JAK SIE CHODZI NA BASEN?

Polecane posty

Gość gość

Chce zaczac chodzic na basen, wykupic sobie jakis karnet, ale nigdy nie bylem i nie wiem jak to tam sie obchodzic. Czy trzeba miec czepek klapki? Jak to tam po kolei jest? Przebieralnie jakies szafki potem prysznic tak? I dopiero do wody? A po wyjsciu? A skad w ogole bede wiedzial ze moja godzina minela i jak ta godzina jest liczona? Od pojscia do szatni juz zaczynaja liczyc czy od wejscia do wody az do czasu wyjscia? Kurde zielony jestem i boje sie ze sie tylko skompromituje bo nie bede wiedzial co i jak

Gość gość
wisi zegar na basenie i np masz zegarek na ręku który otwiera szafki ,zegarek który pokaże ile przekroczone i dopłacisz jak coś

Gość gość
Czepka juz nie potrzeba, reszty dowiesz sie przy kasie, waskie spodenki. Kasa daje taki "zegarek" na zamkniecie szafki, zegar wisi w hali.

Gość dawny ladaco
i umyj sobie ten ser z napletka bo woda bedzie smierdziec.

Gość gość
aha czyli w zasadzie nadal nic nie wiem...

Gość gość
czepek konieczny!

Gość gość
no ale wlasnie chce przed pojsciem wiedziec a nie

Czy trzeba miec czepek klapki? x dla Twojej higieny i profilaktyki antymuchomorowej. i cudzej, chyba że wcześniej umyłeś łeb. choć generalnie chlor nie z takimi sobie radził x Przebieralnie jakies szafki potem prysznic tak? x tak. potem chlapanko, opłukiwanie ciała z chloru, jakbyś był panienką to jeszcze podmywanie się czymś tam z kwasem mlekowym i mycie włosów (jak nie bierzesz czepka), generalnie trzeba wypłukać chlor i nawilżyć ciało potem dokładnie się wysusz (czas suszenia się też liczy), bo zdradliwa pogoda, i ja jeszcze stabilizuję temperaturę siedząc ok. 0, 5h w budynku, pijąc sobie coć letniego x ? Od pojscia do szatni juz zaczynaja liczyc czy od wejscia do wody az do czasu wyjscia? x od pójścia do szatni do wyjścia z szatni po osuszeniu się. jak idziesz i zdaniu takiej obrączki z czipem. jak idziesz do aquaparku to są tam bramki

Gość gość
prawa lewa prawa lewa tak sie chodzi na basen wychodzi tak samo lub odwrotnie: lewa prawa lewa prawa

Gość gość
Nie wszędzie suszenie sie liczy!