Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość montella

Kim dla niego jestem???! O co chodzi?

Polecane posty

Gość montella

Zacznę od początku. Poznałam chłopaka. Spotykaliśmy się jakiś miesiąc, jak to mówiliśmy - znamy się krótko ale intensywnie. Było cudownie. Bardzo się starał, widać było, że mu zależy, ogólnie wszystko pięknie, ładnie ale od września jest na erasmusie. Nasz kontakt się znacznie ochłodził. Przed wyjazdem obiecywaliśmy sobie, że będziemy mieć siebie 'z tyłu głowy', ale nie było żadnych deklaracji, bo stwierdziliśmy, że to jednak za szybko. On mówił, że raczej żadna dziewczyna nie wejdzie w gre, jedynie może po prostu to uczucie 'przeminąć z wiatrem'...Zapewniał, że będziemy mieć kontakt. Ograniczony ale będziemy mieć. (co prawda ogranicza się tylko i wyłącznie do smsów. Ja mówiłam mu, że nie będę mu się narzucać, jak będzie chciał to się odezwie. No i tu zaczyna się problem. Na początku pisał, był zainteresowany co u mnie itd. Chciał żebym do niego przyleciała bo jego znajomi lecą ale ze pewnych względów nie mogę. No i tu się zaczyna problem. od pewnego momentu zauważyłam jakby mnie zbywał, potrafi nie odezwać się przez tydzień, nasze rozmowy są dosyć krótkie, dość szybko kończy pisanie. Nie wiem może ja przesadzam, ale boli mnie to, że nawet się nie zainteresuje co u mnie itd. a jeszcze dwa tygodnie temu potrafił o 4 w nocy napisać, że mu mnie brakuje. Nie ogarniam tego. O co może chodzić. Proszę poważnie.

Gość gość
Jak to kim jesteś dla niego? Koleżanką.

Gość gość
Już przeszłością.

Gość gość
Autorko, a po co ci 2 takie same wątki? Nie wiadomo, gdzie ci odpowiadać ;-)