Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2772

Miłość, czy może nie.

Polecane posty

Gość gość2772

Mam problem, chodzi o to, że jestem z dziewczyną już razem kilka miesięcy i i jesteśmy razem szczęśliwi , ale za każdym razem jak widzę jej ładniejsze koleżanki to całkowicie zapominam o niej. Ona nie jest szczególnie brzydka, ale po prostu gdy rozmawiam z jakąś pięknością to czuję obrzydzenie do dziewczyny. Jest mi z tym strasznie głupio i nie wiem, co zrobić? Mimo, że staram się być dla niej dobry i uprzejmy to czuję, że jestem złym człowiekiem i mam wyrzuty sumienia. Powinienem się rozstać? Albo co zrobić? Sam też nie jestem może najprzystojniejszy, ale na powodzenie nie narzekam. Czy możliwe, że za kilka lat mi to przejdzie? Dodam, że dwa lata temu rzuciła mnie dziewczyna, a ja cały czas czekam, aż coś do mnie napisze. Najgorsze jest to, że gdy napisałaby to chyba chciałbym do niej wrócił. Czy to jest normalne? W końcu przecież nie ma leków na zapomnienie.

Gość gość
miłość to to nie jest

Gość gość
No stary, raczej miłości to tu nie ma - raczej taka relacja z braku laku... Lubisz ją, starasz się byc fair, ale to wzystko raczej koleżeństwo i kumpelstwo niż zwiazek..

Gość gość
"Powinienem się rozstać? " X Tak. Definitywnie !

Gość gość
Po pierwsze nie wracaj do bylej bo to najgorsze co mozesz zrobic pokaz jej jakiego fajnego faceta stracila a po 2 oglądanie sie za innymi to normalne ale jezeli bierze ci obrzydzenie to nie warto. Napewno to nie jest ta jedyna. Spróbuj pierwsze zapomniec o bylej i znajdz dziewczyne w ktorej bedziesz zakochany. Bo dopóki nie zapomniesz o bylej to nigdy sie tak naprawde nie zakochasz.

Gość gość
86 :-p . Od 17-stu na emeryturze :-)