Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać chłopaka o rok młodszego?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem. Jak poderwać chłopaka o rok młodszego? Ja jestem w 3 kl liceum a on w drugiej. W zasadzie od początku na mnie zerka. Gdy z rozmawia z kolegami i mnie zobaczy to jakby osłupiał. Nie jestem pewna czy on może coś do mnie czuć, czy się ze mnie nie nabija, dodam, że nie noszę rozmiaru 36. Z twarzy jestem podobno całkiem ładna. Nie chciałabym poderwać go przez wulgarne ciuchy , jak to robią moje koleżanki obcisłe bluzeczki i dekolt do pępka. Może wy mi doradzacie co robić? Staram się na niego patrzeć jak jest tylko okazja. Z nim jest tak ze raz się na mnie patrzy jak w obraz a raz przechodzi obojętnie. Proszę o rady, jak się ubierać żeby może mus do to bardziej spodobało, bądź zachowywać w jego obecności. Pozdrawiam :)

Gość gość
Nikogo tu nie ma?? :/

Gość gość
Póki jesteś młoda to się baw,podrywaj i kochaj. Potem gdy już będziesz starsza i mądrzejsza (bardziej chciwa i cwana)miejsce młodych,pełnych wigoru chłopców,zastąpi zamożny,wąsaty Janusz w kapeluszu z piórkiem jaki będzie jodłowca ci podczas (swego) szczytowania. :classic_cool: