Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietka 30 55 lat poszukiwana

Polecane posty

Gość gość

Witam Szukam kobiety chetnej na romans, byc moze na jednorazowe spotkanie. Taka mila odskocznia od zycia codziennego.Przepelniona rozkosznymi doznaniami;) Mam ochote spelnic Twoje pragnienia czy tez fantazje seksualne, mozesz mi wyjawic czego pragniesz o czym marzysz, co bys chciala bez skrepowania!!! Ogloszenie moje kieruje zarowno do kobiet samotnych pragnacych w milej i rozkosznej atmosferze spedzac czas jak i do mezatek, a takze pozostajacych w innych zwiazkach(krotko mowiac do wszystkich) ;) Krotko dlaczego ten wiek... poniewaz lubie a wrecz uwielbiam kobiety w tym wieku, uwielbiam widziec zadowloenie, spelnienie na twarzy kobiety. Cos o mnie: mam 33 lat, piwne oczy, normalan budowa, ok 175 wzrostu brunet... jezeli chcesz wiedziec cos wiecej lub o cos zapytac napisz mi wiadomosc. Mieszkam w okolicy zawiercia najlepiej/wygodniej byloby gdybys byla z tych okolic aczkolwiek moge sie tez dalej wybrac;) Pozdrawiam D. Zaden SPONSORING szukam normalnej kobiety!!

Gość gość
Synu, zyjesz w śmiertelnym grzechu, uprawiając go skazujesz siebie na wieczne potępienie, przypomnij sobie to zdanie,gdy będzie drogi twojej koniec,żal mi Cię