Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naiwność w miłości

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałam się z wami podzielić moją historią miłosną oraz prosić o poradę. Mam 19 lat i obecnie zaczynam studia. W maju tego roku wróciłam do mojego byłego faceta, z którym chodziłam do klasy w liceum. To była już 3 szansa dana mu przeze mnie, bo obiecywał, że się zmienił, że jestem tą jedyną i chce ze mną spędzić życie. Na początku trzymałam go na dystans bo chciałam aby mi pokazał tą zmianę i faktycznie było lepiej i dojrzalej. Jak już wspominałam w maju wróciłam do niego, wspólnie podróżowaliśmy, układaliśmy plany na życie. Niestety nasi rodzice nie wiedzieli o tym powrocie bo moi zakazali mi z nim kontaktów po tym jak mnie pierwszy raz zostawił i wpadłam w depresję a jego rodzice też za mną nie przepadali odkąd nie byliśmy parą. Dlatego układaliśmy nasz związek choć źle się z tym czułam. Ostatnio się popsuło i ciągle czasu nie miał dla mnie, chciał wyjechać do Berlina i mnie ze sobą zabrać ale ja chciałam tu skończyć studia i potem wyjechać, potem stwierdził że albo Berlin albo dziecko a ja nie jestem na nie gotowa po czym w zeszłą sobotę byliśmy umówieni na kino z okazji dnia chłopaka i on oczywiście nie mógł bo w pracy był a ja się wściekłam i powiedziałam parę słów za dużo i stwierdził, że z nim zerwałam, zaczął mówić, że na niego nie zasługuję i że nie możemy być razem bo myślał, że się w końcu uda ale się mylił i że nie jestem tą jedyną bo ma już inną i skoro dalej go kocham to on może się z 2 na raz spotykać po czym namawiał mnie do seksualnych spotkań i mówił że może do mnie wróci tylko mam się starać. Czy to ma sens? Bo on już chce tą dziewczynę do Berlina zabrać i z nią życie ułożyć a ja znowu cierpię. Czy to moja wina?

Gość gość
On cie wykorzystal niestety niepotrzebnie dawalas mu szanse ale teraz przy kolejnej podobnej sytuacji juz sie nie dasz nabrac i to jest jedyny plus.. Olej go totalnie

Gość gość
pamientaj 6 przykazanie sex dopiro po slubie jak nie bedziesz go łamała to twoje zycie bedzie o wiele prostrze i szczesliwsze a polecam wszystkich przykazan przestrzegac bp za grzech trzeba cierpiec demony chca zapłaty w postaci cierpienia bo to ni Bóg kaze ale demony

Gość gość
Idź na terapię, coś z tobą nie tak, skro brniesz w chore układy w tym wieku

Gość gość
wystarczy ze bedzie sie trzymała boga i przykazań dekalog powstał nie po to by utrudniać życie ale żeby człowiek był szczęśliwy

Gość gość
Prosiłam go o danie mi spokoju, ale powiedział, że nigdy, bo tak chce

Gość gość
Ale zalosny manipulant:-/ nie wiem zmien numer grono znajomych itp

Gość gość
Mam nadzieję, że wyjedzie do tego Berlina i nigdy nie wróci