Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam siebie dosc..

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat.. I Same wady.. Patrze na innych ludzi I kazdy jest dla mnie tak idealny.. Ja zdaje sobie sprawe z tego, ze nie nadaje sie do niczego. Nie chce sie nad soba uzalac ani zwracac na siebie uwagi przez to, co pisze, ale moje zazenowanie soba az ze mnie kipi tak, ze chce to z siebie wyrzucic.. Jestem niedojrzala, glupia, niestabilna, pogubiona, lekkomyslna, apatyczna, brzydka, unikajaca, leniwa, zazdrosna, dziwna, inna, nie radze sobie z niczym.. I duzo mozna byloby wymieniac. Chce umrzec, bo nie potrafie sie takiej zaakceptowac Czasami mysle o tym, zeby pojsc do psychologa I jakos sie naorawic, odnalezc.. ale z drugiej strony to glupio mi isc z takimi problemami. Jest mi wstyd.. Wiem, ze duzo tu bedzie teraz krytyki, ale nie boje sie tego. Chce zebyscie byli szczerzy.. co myslicie o tym? Jak moge sobie pomoc? Jest tu ktos podobny do mnie? Nie radze sobie ze soba

Gość gość
Zapomniałeś jeszcze o: egocentryczny, zakompleksiony, pusty, wydrwiony przez tych, którzy cię poznali, mściwy, okrutny, psychpatyczny, łasy na komplementy nawet niezasłużone, łatwy przez to do manipulacji, pozbawiony honoru, godności dewiant.

Gość gość
Jestem dziewczyna. Czemu tak uwazasz? Troche masz racji.. nie umiem patrzec na siebie obiektywnie, ale wiem, ze moj ojciec taki jest, a ja jestem do niego bardzo podobna