Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radze sobie ze soba

Polecane posty

Gość gość

jestem jakas patologicznie niesmiala, chodzi mi o fobie spoleczna... poszlam na rozmowe kwalifikacyjna, zwracali uwage jaka ja jestem przygaszona, mowili mi zebym miala wiecej smialosci, ale jakos nie umiem tego wydusic z siebie gdy musze. Chce sie zapasc pod ziemie i wzrok innych ludzi po prostu mnei boli. Mam dosyc.. Czemu mi dobrze tylko w samotnosci. Musze jakos zyc, chodzic do pracy.Biore antydepresanty i niedlugo zaczne terapie, ale nie wiem co to bedzie. Nie moge siebie zniesc. Boje sie, jak moje cialo zareaguje na wszystko. Boze, czemu mi sie tak wszystko zaciemnia, czuje sie nieraz jak idiotka jakas, ciemno mi sie robi przed oczami z nerwow, belkocze, nie mam na siebie sily. Ktos mi mowi wiecej smialosci. Chcialabym, gdybym sie tak nie skupiala na tym, zeby nie zemdlec. Ma ktos moze podobnie...? Jak normalnie funkcjonowac :( kiedy sie cos zmieni.. zobacze jakies efekty terapii .... Nieraz w trakcie jakiejs czynnosci np. pracy meczy mnie mysl po co ja to robie, po co to, po co tamto. Jestem beznadziejna. Najchetniej bym tylko spala.

Gość gość
Więcej seksu Kubusiu, marychy i może jakiś facet do trójkąta? Dawno nie miałeś seksu z facetem? Sprawdź, energia wróci i może satanistycznych mszy więcej jeszcze? Jakiś gwałt może? I wrócisz do normy.

Gość gość
Spróbuj porozmawiać z lekarzem może leki nie działają albo działają za mocno . Nie przejmuj się mnie też chce się spać :) ale wiesz jeszcze trzeba zwracać uwagę na pogodę bo jak za oknem szaruga i zimno to nie dziw się że Ci się nic nie chce i masz takie myśli terapia pomaga wtedy kiedy terapeuta rozumie Twoje problemy i umiejętnie wchodzi w Twój ,,świat''

Gość gość
Jaki kubis sory ja nie troll nei spedzam tu calych dni tylko napisze jak czuje sie wyjatkowo zle

Gość gość
Alež tobie tylko zło pomaga Kubciu, terapeuta też jest satanistą?

Gość gość
ja depresja i fobia spoelczna a ty schizofrenia najwidoczniej

Gość gość
ile masz lat? czy to bedzie twoja pierwsza praca?

Gość gość
Ty masz schizo, depresję, wieloraką osobowość i psychopatidę, seksoholizm, alkoholizm, lekomanię i narkomanię. Najpierw siebie wylecz

Gość gość
a ty jestes pingwinem z madagaskaru niee, to nie jest moja pierwsza praca

Gość gość
Daj e maila , pomoge Ci

Gość gość
no to skoro nie pierwszy raz pracujesz to powinnas juz byc przyzwyczajona do tego procesu. Przezylas mobbing w poprzedniej pracy? :( x nie dawaj zadnego maila chyba ze jednorazowego ;)

Gość gość
Ja jej chcę naprawdę pomóc, ale chce rozmawiać prywatnie , nie na forum. A niby na co się narazi dając maila?

Gość gość
Na spam albo oferty zboków. Ja miałam identyczny problem, identycznie wyłudzono ode mnie maila a potem g****o i spam dostałam a nie pomoc. Jak chcesz pomoc to czemu nie zrobisz tego otwarcie?

Gość gość
nie chcę ze wszystkimi rozmawiać tylko prywatnie, po prostu

Gość gość
a powiem jeszcze , że wiem doskonale o czym pisze autorka

Gość gość
bananana0700@wp.pl moj mail troche durny nie mialam pomyslu, moge pogadac...

Gość gość
Znajdź sobie bogatego faceta to nie będziesz musiała chodzić do pracy

Gość gość
Też tak miałam.Czułam sie zdołowana jak zamieszkałam z mężem i teściami.Nawet wstydziłam sie załatwiać i dosłownie ,,sr..ałam'' w szafie (mam w swoim pokoju wielką,rozsuwaną szafe). Potem gów..no pakowałam do torebki i wyrzucałam do kosza na spacerze. Gdyby teściowa kapła sie,że ja załatwiałam sie defakto w jej szafie to by mnie chyba wywaliła z domu.Teraz załatwiam sie jak ta stara c****a jest na zakupach.Dalej sie nie lubimy,ale ważne,że mam męża który pracuje na mnie i mam 500+ na brzdąca. Z ludźmi sie nie spotykam,bo ja nie lubie gadać o głupotach. To już wole seks z nieznajomym niż gadke z koleżanką. :-)