Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwcowa Mama 2018

Czerwcowe mamy 2018

Polecane posty

Gość Czerwcowa Mama 2018

Witam, czy ktoś spodziewa się dziecka na czerwiec 2018?

Gość gość112244
Mam nadzieję że nam się udało :) właśnie mam 34 dc a zawsze są po 31-32. Dzisiaj w południe zrobiłam test ale niestety jedna kreska chociaż oczyma wyobraźni widziałam jakby bardzo bardzo jasna i prawie nie widoczną kreseczkę. Poczekamy jak do weekendu nic się nie zacznie to testujemy jeszcze raz :) nadzieję mam ogromną bo szyjka jest wysoko na końcu lekko otwarta(skutek pierwszego porodu) ale cm wyżej juz szczelnie zamknięta i jest twarda ale otoczona jakby miękką warstwą (inna niż zawsze jednak nie pamiętam jaką miałam na początku pierwszej ciąży)

Gość gość
Dziewczyny watek juz.ostnieje. zapraszam Czerwiec 2018

Gość kwiatek88888
Witam,ja prawdopodobnie jestem czerwcowa mama..Zrobilam tescik w 26dc i dwie piekne kreseczki

Gość Megulkaaa
Hello. Ja się spodziewam :) bera HCG z 11 października 92. To będzie drugie dziecko. Mam 34 lata i półtora roczną Zosie :)

Gość gość
Jest już taki temat

Gość gość
Megulkaaa pytam nie złośliwie a z czystej ciekawości, bo również mam 1,5 roczne dziecko- nie boisz się jak 'ogarniesz' dwójkę takich maluszków?:), ja jakoś nie mogę się przełamać, bo te pierwsze wydaje mi się takie male...

Gość cyferka123
zgłaszam się :) 7 tydzien :)

Gość gość
Hej, chcę dołączyć do czerwcowych mamuś, bo podejrzewam że termin porodu będę miała na koniec czerwca. W środę zobaczyłam dwie kreski a wczoraj zrobiłam betę, wyszło 145, w poniedziałek mam wizytę u ginekologa, wiem, że to dosyć szybko bo to prawdopodobnie dopiero 4 tydzień ciąży lecz ja pracuję z małymi dziećmi i moja praca to wieczne dzwiganie, dlatego chcę by ginekolog chociaż dał mi zaświadczenie, że nie mogę dźwigać. Któraś miała podobną sytuację do mojej?? I ogólnie to mamy już z mężem 15 miesięczną córeczkę :-)