Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama wk

Co myślicie o imieniu Natalia? :)

Polecane posty

Gość przyszła mama wk

Jestem już w 7 miesiącu i zaczęłam zastanawiać się nad imieniem dla dziecka. Najbardziej podoba mi się Natalia ale moja rodzina nie jest przekonana do tego imienia i mówią że skrzywdzę dziecko ( :o ), proponują mi Ole, Asię, Angelikę, ale te imiona zupełnie mi sie nie podobają. Co myślicie o imieniu Natalia? Rzeczywiście takie kiepskie?

Gość gość
Wg mnie bardzo ładne. Jak Nathalie Portman :) Ola, Asia spoko, ale Angelika ... zgroza :/

Gość gość
ja swoją córkę nazwałabym Marcelina lub Antonina, zawsze mi się te dwa imiona bardzo podobały

Gość gość
Marcelina akurat nazwać nie mogę, choć też bardzo podoba mi się to imię. :)

Gość przyszła mama wk
gość dziś - ten post jest mój

Gość gość
bardzo ladnie natalka natalii tak mam naimie wiec daj tak jak ci sie podoba

Gość gość
Śliczne imię, nie wiem czemu twoim krewnym się nie podoba.

Gość gość
Ja mam tak na imię i jakoś nikt mi nigdy nie powiedział, że rodzice skrzywdzili mnie tym imieniem. Ogólnie jest odbierane bardzo pozytywnie.

Gość gość
Bardzo ładne imię i występuje prawiw we wszystkich językach

Gość gość
Jak dla mnie to świetne imię :) zwłaszcza że ma dużo zdrobnień więc dla każdego znajdzie się coś co bardziej się spodoba (Natalka, Natka, Nati, Natuś, Natalcia, Natalii, Natasza (wszyscy mówią że to oddzielne imię ale tak naprawdę to zdrobnienie od Natalii, tak samo jak niektóre dziewczyny mają na imię Ada ale nie Adrianna choć jak wiadomo Ada jest właśnie od Adrianna :) ))

Gość gość
Nienawidzę tego imienia. Tak się jakoś złożyło, że wszystkie Natalie jakie znam nie budziły mojej sympatii, a wręcz przeciwnie no i rym: natalia-genitalia. Albo ,,dwa palce w natalce''

Gość gość
Jeśli byśmy mieli szukać imienia bez głupiego rymu to byśmy chyba zandego nie znaleźli, bo do każdego można się przyczepić, np: Edzio pedzio, Kasia wyliżę każdemu ptasia, miedzy cyce tylko w Monice, Angelika za funcika zrobi lodzika, Marcelina się spina jak ktoś ją w dupę zapina, Ola patola, Ada chvja sobie wklada, Siedzi Jasio na Małgosi i za cipkę ją tarmosi, Martyna dupę wypina, Kasia chodź na kutasia, Grażyna co dosiadła murzyna, Aldona z pękniętego kondona Do każdego imienia można się przyczepić...

Gość gość
Prawda, do każdego imienia mozna się przyczepić, ale osoba kulturalna, madra nie będzie używać takich zboczonych rymów. Mi bardzo podoba się Lilina :) ale Natalia też bardzo ładne