Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bosko222999

Dlaczego mu opada gdy robi mi dobrze palcami

Polecane posty

Gość Bosko222999

Witam mam pytanie zakłopotanie i obawy mam 29 lat narzeczony 32 od 7 lat jesteśmy razem jest cudownie lecz gdy uprawiany sex jedna rzecz nie daje mi spokoju podczas robienia mi dobrze palcami opada mu czlonek

Gość gość
Mojemu mezowi opada czasem nawet jak mu loda robie a chol'era wie:-(

Gość Bosko222999
Serio cholera wie facet to dziwne stworzenie Ale chciała bym wiedzieć dlaczego tak się dzieje

Gość gość
Nie ma podzielnej uwagi?

Gość gość
Moze cos go rozprasza? Albo nie uwaza tego za podniecajace?

Gość gość
przyczyną może być to, że taki sposób pobudzania jest w jakimś sensie nieodpowiedni. (ja akurat uwielbiam palcówki ale on może po prostu woli seks lub loda) . Albo też jest tak, że albo pobudzasz go za słabo i nie mając odpowiednio silnego drażnienia spada erekcja albo wręcz przeciwnie, pobudzasz go za mocno, np. za mocno odciągasz skórkę i sprawia to ból ale on jest na tyle dyskretny, że stara się ci o tym nie mówić aby nie sprawić ci przykrości ale penis reaguje opadaniem. Sytuacja taka może mieć miejsce, zwłaszcza jeśli ma skrócone frenum - nawilż wtedy palce i delikatniej pieść go. Najczulszym miejscem jest właśnie frenum i gdy nawilżonum palcem będziesz go tam pieścić to bardzo szybko powinien eksplodować https://en.wikipedia.org/wiki/Frenulum_of_prepuce_of_penis