Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet sie zmienił

Polecane posty

Gość gość

Witam zaczne od tego ze mam corke 8 miesieczna nie jest ona corka mojego aktualnego partnera ojciec mojej corki nas zostawil jak mala miala miesiac i odrazu potem zaczelam sie spotykac z aktualnym partnerem.. znalismy sie juz wczsniej jak byl zonaty aktualnie jest prawie 2 lata po rozwodzie i od kiedy pamietam podonalam sie mu ..jak juz zaczelismy sie spotykac 7 miesiecy temu widzialam ze byl we mnie zakochany i zaakceptowal malutka mowi ze to jest jego corka z tamtym ojcem nie mamy kontakty.Od jakiegos czasu moj facet zrobil sie dziwny chodzi z telefonem ale gdy sprawdzam ro nic w nim nie ma nie wiem moze usowa hak tylko zaczynam temat i pytam czy mnie kocha lub czy ma kogos czy jakis inny z takich tematow mowi do mnie daj mi spokuj itd nie chce wogle ze mna rozmawiac odpycha mnie czasami od siebie .straszy ze sie wyprowadzi ..jedynie jest mily jak chce sie kochac jak mam z nim rozmawiac nie wiem co robic kazda rozmowa konczy sie tak ze obraza sie i idzie spac ..

Gość gość
Po prostu juz sie odkochal i ma dosyc ciebie i nie swojego dziecka! Nic nie zrobisz bo nie mozna faceta zmusic do milosci - nawet tylkiem. Zacznij rozgladac sie za kolejbym bo jak widac bez faceta nie istniejesz - a ten tylko czeka az sie trafi kolejna ale bezdzietna.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
No widać, że ona bez faceta nie istnieje, skoro przeskoczyka z jednego związku w drugi. Pewnie trzymałas tego rozwódnika w rezerwie i jak tylko były bad boy coś oddalił to poleciałas do drugiego hehe

Gość gość
no i brawa dla tego pana

Gość gość
bez wróżki ci powiem Było oczarowanie. Nastało rozczarowanie. Nie wie, jak ci powiedzieć, że chce do byłej żony wrócić.

Gość gość
Stwierdził że z tobą nie ma życia, nigdzie nie wyjdziecie, nie wyjedziecie bo dziecko. Pewnie jak go próbowałaś oczarować miałaś dużo dla niego czasu, teraz jest twój i najważniejsze jest dla ciebie dziecko. Nawet sobie porządnie nie podyma bo dzieciak zaczyna się drżeć. A musi pewnie utrzymywać ciebie i dziecko, wyliczył że taniej go prostytutki wyjdą, a i życie będzie miał.