Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie, że istnieją laski moherowymi poglądami, które wcale nie są moherami

Polecane posty

Gość gość
A niech gwałci. Zgłoś się na ochotnika. Idź w krzaki i czekaj. Może jakiś chętny się znajdzie. Bądź w gotowości, bez majtek. Miłych snów, marzycielko ☺

Gość gość
No widać że te co im nie pasuje poruszone tu 100% zasiłku, dzieci nie mają i mieć NIE ZAMIERZAJĄ ..skąd więc tu się madrzą ?

Gość gość
Potem urodzisz moherowe dzieciątko z gwałtu, zapewnisz sobie rozrywkę na długie lata. Może nawet lepszą niż pisanie głupot i szukanie zaczepki na forum

Gość gość
Każdy niech ma to, co chce i na co sobie zasłużył. Jak jest dorosły, sam decyduje i odpowiada za swoje życiowe wybory. Przecież to proste, tylko nie do wszystkich dociera. Jak np. moja sąsiadka zechce mieć 10 dzieci, albo urodzić kalekie, to jej wybór, nie mój. Sama będzie się męczyć z takim dzieckiem, bo tego chciała

Gość Moherowy  beret
A ja jestem moherowym beretem w 100% i się tego nie wstydzę.:classic_cool:

Gość gość
Ja własnie nie rozumiem co jest nie tak w życiu ludzi, którzy chcą dyrygować innymi. Im jestem starsza tym bardziej staję się tolerancyjna, bo rozumiem nie mam prawa żądać od kogoś by swoim zachowaniem zaspokoił MOJE sumienie. Ale aktualnie mamy wypływ ciasnoty umysłowej - która potrafi tylko wyzywać, poniżać i chce zmuszać karami do konkretnych zachowań. Zamiast rozmawiać i próbować zrozumieć tak złożone zjawisko jakim jest aborcja. Łatwiej sobie wmówić "he he, te idiotki to się skrobią na potęge, głupie c**y he he" niż poczytać na ten temat, porozmawiać na spokojnie z jakąś kobietą, pójść do szkoły specjalnej zobaczyć jak sobie radzą dzieci już urodzone. Przejrzeć statystyki - mało kobiet aktualnie dokonuje aborcji m. in dzięki lepszej antykoncepcji (która także jest pod coraz wiekszym ostrzałem) - najwięcej aborcji miały kobiety 40-50+ - bo wtedy była legalna, od lat są statystyki pokazujące, że większość facetów porzuca swoje żony i niepełnosprawne dzieci prędzej czy później itd.

Gość gość
Śmieszą mnie lewackie poglądy autorko,wiec co mam Ci napisac? Że mam 26 lat, wyzsze wykształcenie, rodzine i jak widze młode kobiety krzyczace na ulicy" moja macica,mój wybór,zabijasz płody a nie ludzi" to myślę o nich jako o lewackich, feministycznych, rozwodko, lesbach? Coz....same to generują :-) Aaaaa moher....to kto przepraszam? Katolik tak? Aha uhu, nooo urzekła mnie twoja historia.

Gość gość
Ps.apropo statystyk urodzen chorych dzieci, 99procet uszkodzenia mozgu,ciala wszystkich niepełnosprawnych ludzi jest przy porodzie,( np.wczesniaki lub bledy medyczne) to nie jest tak ze w 10 tyg.ciąży widac ze dziecko bedzie miec niepełnosprawnosc ruchowa....100 procent lewactwa nie myśli tylko powtarza debilizmy z tvn.ps.wiesz kiedy zmieniasz myslenie?jak znasz problem bardzo dobrze.mojej przyjaciółce wciskali kit ze urodzi dziecko z Zespolem downa,a urodzila zdrowe dziecko.!!!!! Ciekawa jestem ile usunelo bez sensu zdrowe dzieci z powodu bledu.

Gość gość
21:07 Twoj obywatel nie jest przydatny Polsce, ba jest balastem dla Ciebbie, mnie, innych, dla podatnikow.Trzeba go utrzymac, ciagle leczyc, bo jest chore, nie pracuje.Przykro mi ze to pisze ale jak mozna az tak wypierac prawdę.Nie zmuszam Cię do aborcji, chcesz rodz downy i inne chore dzieci, mimo, ze woesz ze takie beda, ale nie krzycz tuze masz miec mnostwo kasy dawane od Panstwa czyli nas podatnikow, bo bohaterko.urodzilas, mimo ze moglas usunac.To Twoj wybir, Twoja mordega, mialas inną opcję. I teraz co będzie, kto będzie pracował jeżeli będą same chore jednostki?Kto ci da i skąd?

Gość gość
05:33 wiesz co? Życzę Ci byś nie musiała nigdy być na lasce podatników i byś nigdy nie byla ciężarem....ale cóż....to znaczy jedno niegdy nie mozesz zachorowac lub sie zestrzec.masz taka super moc odkąd krzyczysz na ulicy ze czlowiek jest plodem? Ja wiem ze poglady nazistów sa w ue ostatnio kultywowane, a Spartanie wyrzucajac chorych byli dla rasy panów idolami,ale granica powstaje gdy zaczynamy miec "ten problem" ...cóż predzej czy później zrozumiesz.

Gość gość
Ale to właśnie nie musi być problem, wystarczy poddać się aborcji. Całkowicie popieram wypowiedź. Przejdź się moherze do placówki gdzie zostawiono dzieci z ZD... bo jednak mamy nie dały rady, tak jak myślały....i pozbyły się kłopotu.

Gość gość
Napisz jeszcze ciepłe pozdrowienia dla Ali, Wojtka, Wieśka przekażę im, że chociaż Ty moherze cieszysz się, że wegetują u nas w DPS. 🖐️ Psychiczna babo.

Gość gość
Wy i wasze wolne czarne macice. Czarne bo chcecie w nich zabijać niewinne osoby. Tak osoby które mają godność. Polskie prawi chroni życie od poczęcia (może sie doksztalccie). Zezwalając na aborcję w tych 3 przypadkach zezwala nam ustawodawca na eksterminację życia.

Gość gość
07:17 Ile takich chorych dzieciątek już adoptowalas? Czy tylko umiesz szczekac na forum?

Gość gość
"Jak np. moja sąsiadka zechce mieć 10 dzieci, albo urodzić kalekie, to jej wybór, nie mój. Sama będzie się męczyć z takim dzieckiem, bo tego chciała" xxx Nie do końca. Zapewniam Cię, że my jako społeczeństwo będziemy partycypować w kosztach utrzymania tych dzieci.

Gość gość
Jak wyżej napisałam, mam do czynienia z efektem takich "świadomych I moralnych decyzji. Nie umiem sobie nawet wyobrazić wyrzutów sumienia kogoś, kto urodził a potem się pozbył i nie odwiedza swojego dziecka nawet przy okazji świąt. To my pokrywamy koszty ich wegetacji.

Gość gość
" mam do czynienia z efektem takich "świadomych I moralnych decyzji. " I to nas różni od moherowych p******w. My na własne oczy widzieliśmy to, czesto pracowaliśmy z takimi osobami. Widzieliśmy nie jeden przypadek, a dziesiątki, setki. Oni są przemądrzałymi teoretykami, którzy powyzywają kogoś na forum w przerwie miedzy poranną kawą a kupą. Co najwyżej powiedzą "a moja siostra to ma roczne dziecko z ZD i jest takie słodkie i absolutnie normalne". Potem zamkną przegladarkę zadowoleni z wypełnienia swojej misji i wrócą do życia.

Gość gość
00:06 tylko, że wtedy to już nie jest gwałt kretynko. 00:27 najwięcej skrobanek to miały kobiety które teraz są w wieku 55-65 lat, a nie tak jak piszesz.

Gość gość
Szczekajcie dalej czarne idiotki. Prawda jest taka ze nie macie żadnych zasad moralnych. Współczuję Waszym dzieciom bo dajecie im koszmarny przykład. Może kiedyś otworzycie oczy na prawdę czego z całego serca Wam życzę.

Gość gość
ja tez taka jestem :)

Gość gość
09:08 Szczekajcie dalej zakłamane baby z gębami pełnymi morałów, ile chorych dzieci same wychowujecie? Ilu rodzinom pomagacie? Która urodziła dziecko z gwałtu albo bezpośrednio ryzykując życiem. Założę się że żadna, ale do umoralniania każda z pyskiem pierwsza

Gość gość
Szczekaj dalej moherze, albo lepiej załatw wolontariusz w takim DPS ie jesli Ci się tak nudzi i jak będziesz mieć pojęcie o czym mowa to wróć pogadać.

Gość gość
A Ty jesteś wolontariuszem mądralo?

Gość gość
w czasach ogólnie dostępnych antykoncepcyjnych środków " wpadkę to mają jakies naprawdę mało inteligentne istoty i chwalenie się po ulicach jak jest się mało rozgarnięta jest żenujące dla wszystkich Normalnych kobiet.).............trzeba naprawdę byc silnym by robić sobie i ze swojego ciała kaszankę i skrobać się na życzenie bo...bo Tak bo moje ciało,więc tupnę nóżką i zrobię to co lewaczki koleżanki bo to modne i takie independent ;p

Gość gość
Czarny.....bo tylko ciemnota w tym uczestniczy ;D

Gość gość
Ale Wy możecie robić co chcecie, ktoś Was zmusza do aborcji? Ile z Was mieszka za granicą gdzie aborcja jest do 12tyg na życzenie? Ja nigdy nie miałam aborcji, ale mam swoje życie i na nim się skupiam, wp*****lanie się do cudzej macicy nie jest mi potrzebne do szcześcia. Wy widać macie jakieś braki skoro interesują Was cudze narządy rozrodcze i atakami na inne kobiety sobie próbujecie rekompensować miałkość własnego życia. Serio, skupcie się na swoim życiu.

Gość gość
gość dziś nie umiesz kulturalnie dyskutować i wyzywasz inne kobiety, tylko dlatego, że mają szersze horyzonty myślenia od ciebie?! Przedstawiasz swoją osobą małostkowość i zaścianek, nie potrafiąc szerzej spojrzeć na problem. Świat nie jest czarno biały. Ja bym nie usunęła, ale nie mam prawa decydować za inną kobietę, nie znając jej sytuacji i dramatu w jakim mogła się znaleźć. To tak jakbyś nienawidziła golonki i smalcu, a ktoś odgórnie ci kazał ją jeść, bez względu na twoje upodobania i pod groźbą kary. Jakiś czas temu byłam w Zakopanym i widziałam pierwszy raz w życiu tak potwornie zdeformowane dzieci, aż mi łzy napłynęły do oczu.... Wieźli te dzieci wolontariusze z jakiegoś domu opieki, na takich specjalnie skonstruowanych wózkach: płyty pilśniowe na płasko z boku miały małe barierki, zbite na wózku czterokołowym i ci wolontariusze pchali te wózki. Dzieci leżały na tych wózkach, w tak potwornie wykrzywionych pozycjach i wykrzywionych twarzach, że nie jestem w stanie tego opisać. Obraz dramatyczny. Myślisz, że mamusie się przejęły tymi dziećmi? Oddały je na łaskę lub nie łasję panstwa. teraz te dzieci są zdane na pomoc obcych, bo matka sie wypieła, taka matka o której piszesz - obrończyni życia. Pozbyła sie problemu. Zaadoptuj takie dziecko, skoro innym każdej rodzic i wyzywasz od czarnych macic. I podkreślam, to, że ja bym nie usuneła nie oznacza, że mam prawo decydowac za innych!

Gość gość
gość dziś A Ty jesteś wolontariuszem mądralo? V Nie idiotki , ja pracuję na codzień z takimi pozostawionymi przez mamusie nieszczęściami.

Gość gość
10:40 Ty przynajmniej wiesz o czym NAPRAWDĘ mowa, co te mohery z pisu jak sobecka chcą zafundować kobietom! Większość tylko pierdzieli że jak tak można że dyskryminacja a jak tylko by to ich dotyczyło 90 % zmieniło by zdanie!