Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaooo3

SPOSOBY NA FACETA OLEWKĘ

Polecane posty

Gość olaooo3

Kiedy on się odezwie: ,, hej" ,, co tam słychać"?- nie odpisuj dotąd aż napisze : Dlaczego się nie odzywasz? ,, Obraziłaś się"? Piszesz: ,,Jestem zajęta albo byłam zajęta" Odpisuj co pół godz lub co godz olewającymi słowami tak jak on Tobie wcześniej to robił. Kiedy zaproponuje spotkanie napisz: ,,Zobaczymy, zobaczę jak się wyrobie, nie wiem czy znajdę czas bo jestem zajęta" Facet będzie się zastanawiał co tak nagle się zmieniło wcześniej latała za mną a teraz co? poznała kogoś? Jeżeli to nie zadziała przez kilka dni to olej go bo najwidoczniej nie nadaje się i się nie będzie nadawał dla Ciebie znajac życie będzie szukał dalej ale pewnie nie znajdzie kogoś a jak znajdzie to na chwilę. Nigdy nie rób!!!! Nie rób mu pretensji o to że się nie pożegnał lub nie odzywa wtedy się zniechęca i tak to nic nie da będzie to samo robił a nawet gorzej powie że mi się tylko tak wydaje. Zobaczysz że to zadziała na faceta jest każdy sposób by go wkoło siebie zakręcić. Każdy facet jest łatwy do rozgryzienia tylko trzeba umieć zachowywać się tak jak oni nie można się podawać na tacy . Jak ja to mówię prawdziwemu facetowi jak będzie zależało i będzie się ubiegał o Twoje względy i uczucia to zostanie nie na chwile lecz na zawsze...

Gość gość
Wiesz co, taki jeden facet tak robił mi. Ja zawsze miałam chwile czasu dla niego i szanowałam jego czas chociaż zawsze mi powtarzał, ze go nie ma. Zawsze odpowiadałam na jego wiadomości, telefony tak jak robią to dorośli ludzie nie grający w żadne gierki. Swoim zachowaniem sprawił, że przestało mi zależeć na nim. Tak więc uważaj bo te gierki są dobre tylko w przypadku bezmyślnych męskich osłów bo normalne osoby komunikują się ze sobą normalnie. No chyba, że masz mniej niż 20 lat.

Gość gość szaarrriikkk
no i sie nie uczy...swiat ja wykluczy...na d***e zarabiac czy na umysle...a wszystko krwawi tak samo

Gość gość
Z facetem w dzisiejszych czasach nie da sie normalnie rozmawiac . czasami takie sposoby pomagaja :)

Gość olaooo3
Na d***e to sobie ty zarabiaj :D :D ja nie musze

Gość Aniaokol
Czasami warto olac kogos ale czasami sie nie da lepiej sie przelamac ale to jest trudne ja jestem ulegla

Gość gość
Zasada jest prosta. Olewać kogoś kto nas olewa ale nie po to żeby coś uzyskać tylko nie warto wchodzić w relacje gdzie ktoś nas olewa