Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc:(((

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś wda się w dyskusje ze mną na temat ciąży z poprzedniego cyklu??

Gość gość
A jaki masz problem konkretnie?

Gość gość
Chodzi oto ze w poprzednim cyklu miał miejsce stosunek przerywany w dni niepłodne chłopak nie doszedł we mnie, i później normalnie w 28 dc dostałam okres. No i teraz czekam za kolejna miesiączka i nic a jest już 31 dc i mam tylko śluz: https://zapodaj.net/323a58e84e2e7.jpg.html I zastanawiam sie czy to może ciąża z tamtego stosunku, bo w tym cyklu nie miało miejsce żadne zbliżenie

Gość gość
Wystarczy zrobić test, gdyby to ciąża z poprzedniego cyklu to byłby to ok 8 tydzień, kiedy zarodek ma już ludzkie kształty, test wyjdzie od razu

Gość gość
Ale mówię ze jest to mało prawdopodobne bo chłopak wszedł we mnie wtedy kilka razy i to pod koniec cyklu i miałam miesiączkę, i chce się dowiedzieć czy taki śluz występuje przed miesiączka

Gość gość
poczytaj sobie jaki sluz występuje w trakcie cyklu.

Gość gość
Po to założyłam temat żeby od was się czegoś dowiedzieć i podyskutować ale widzę nie ma sensu

Gość gość
A co google padło? Chcesz coś wiedzieć o śluzie to sobie poszukaj. Nic dziwnego że nikt nie ma ochoty oglądać twoich śluzów.

Gość gość
Przecież na tym etapie wystarczy zrobić test i będziesz wiedzieć. W czym problem?

Gość gość
Co tam testy, kafeteria jest lepszym testem, idiotka pozostanie idiotką, lepiej niech się nie rozmnaża i nie przekazuje chorych genów

Gość gość
Weź kobieto po test i go zrób. Myślisz,że mamy rentgena w oczach i powiemy czy jesteś w ciąży?ike Ty masz lat?

Gość gość
Do jasnej cholery czy ja kogoś proszę o rozpoznanie czy jestem w ciąży? Po prostu pytam czy jest to charakterystczny śluz przedmiesiączkowy czy tez nie

Gość gość
Nie ma charakterystycznego śluzu przed okresowego. 2 ciąże za mną i w obu wszystko wyglądało tak jak w zwykłym cyklu przed okresem. Nic nie wskazywało na ciążę poza brakiem okresu. Tak więc daj już spokój.