Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobiłybyście gdyby jakiś facet, ktorego nie znacie obserwował was i nie...

Polecane posty

Gość gość

Nawiązywał kontaktu? To byłby facet z waszego otoczenia uczelnia lub praca.

Gość gość
psychol i tel na policje

Gość gość
czasem jakiś facet gapi się na dziewczynę która mu się podoba ale nie ma jaj żeby zagadać więc podejrzewałabym, że to po prostu właśnie taki typ i nic nie robiła:P

Gość gość
Nasłałabym na niego moich braci, żeby mu łomot przepuścili.

Gość gość
Na patrzenie nie ma paragrafu . Czyli patrzenie według prawa jest dozwolone . Tylko ludzie po podstawówce i po zawodówce zabraniają .

Gość gość
nic ,widocznie leci na mnie, ale jak sie nie odezwie to ja tez nic nie zrobię ,jeśli patrzyłam się na niego w specyficzny sposób znaczyłoby że jestem chętna ,tylko cięzko ocenić specyficzny sposób :-) no ale powinien miec intuicję

Gość gość
A co? Konstytucja zabrania mieć zwrócone oczy w jakimś kierunku? Nie wiedziałem o tym. Ja też się gapię na ludzi, ze zwykłej ciekawości, a nie z powodu złych intencji, albo chęci podrywu. Mam taki nawyk.

Gość gość
Zresztą jakbyście wy laski nie gapiły się na tych, którzy się na was gapią (o co macie wielkie pretensje) to skąd byście niby wiedziały, że w ogóle się gapią? Też się gapicie i tyle.

Gość gość
na mnie gapi się każdy facet jak koło niego przechodzę ,prosto w oczy się patrzą i ja też ,nie wiem czy to coś znaczy ,chyba nie ,przeciez nie chce ich wszystkich,jak ktoś mi się podoba to już nie patrze w oczy :-) w ogóle dziwnie się wtedy zachowuje haha

Gość gość
Nie. Nie gapimy się. Tylko ciężko nie zauwazyc jak ktoś ciagle sie na nas patrzy. Jak ciagle łapiemy czyjes spojrzenie na sobie. Widzę ze niektore osoby nie zalapaly tematu. Mowimy o tym kiedy ciągle ten sam facet sie na nas patrzy, a nie przypadkowi.

Gość gość
Jak ciągle łapiesz czyjes spojrzenie to znaczy, że ty się tez ciągle gapisz i tyle.

Gość gość
mój temat jest lepszy więc mówię o moim czemu to ja mam się dostosować

Gość gość
miałam takiego a studiach, trochę mi głupio do dzisiaj po tym jak go ośmieszyłam