Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość000000

dlaczego faceci to świnie???

Polecane posty

Gość gość000000

Spotykałam się pewien czas z Panem X. Godziny rozmów, spotkań, jego pełne zainteresowanie, do pewnego czasu. Nagle zaczął odpisywać jednym zdaniem, bądź potrafił się nie odzywać kilka kilkanaście godzin. Od mojej ostatniej wiadomości mija 3 tydzień kiedy sie nie odzywa, nie chcę się narzucać, dlatego ja też siedzę cicho. Kilka dni temu dowiedziałam się, że od niedawna spotyka się z inną dziewczyną. Domyślam się, że to w tym powód, ale dlaczego faceci tak robią? Że uciekają bez słowa? Pomimo tego, że wiem, że już pewnie się nie odezwie to z dnia na dzień coraz bardziej to boli, nie mogę się z tym pogodzić.. miałyście taką sytuację?

Gość gość
miałyśmy. cóż Ci mogę powiedzieć... tak się po prostu dzieje. postaraj się o nim zapomnieć... bo nie znajdziesz odpowiedzi 'dlaczego'... po prostu, jakaś go zainteresowała bardziej i sobie poszedł. smutne, ale tak się dzieje.

Gość gość
robia tak bo moga lepiej sie nie angazowac i trzymac dystans

Gość gość
On po prostu woli inna. Widocznie tamta bardziej mu się spodobała, może kręcił z kilkoma jednocześnie, miał kilka opcji. Po facetach wszystkiego można się spodziewać. Dosłownie wszystkiego...

Gość gość
dopóki się nie deklarował to nic nie musiał,mógł oczywiście powiedzieć ze woli inną i byłoby ci średnio

Gość gość
Piszesz o jednym facecie, a obrazasz w tytule wszystkich mężczyzn? Puknij się. Jak mija 3 tydzień, to już się nie odezwie. To brak kultury i skrajny egoizm. Gdyby taka osoba pomyślała przez chwilę, jakby sama się czuła tak potraktowana. . Rozumiem twoje rozczarowanie, ale niestety to się zdarza. Przykro mi.

Gość gość
Rozumiem autorko, że to przykra sprawa, ale dlaczego od razu świnia? Czy on coś ci w ogóle obiecywał itp? I co mają z tym wspólnego inni faceci, których hurtem obrażasz?

Gość gość
autorka leci na swinie a potem sie dziwi czemu tylko takich spotyka

Gość gość
Tchórze spiertalają cichcem. To nie facet. To cwaniak wciąż szukający lepszej opcji. Nie żałuj.

Gość Carycka
Jezeli rzuciles swoja kobiete to jestes swinia I idiota, Jezeli to ona cie rzucila, to dlatego że jestes swinia i idiota

Gość gość
06.32 dokładnie. Niestety takich tchórzow jest teraz dużo, a nagle używanie kontaktu to już norma.

Że uciekają bez słowa? x otóż to, odpowiedź już padła, co niektórzy są tchórzami po prostu :classic_cool:

Gość Gośćnastówę
6:45 dokładnie tak czy inaczej facet to świnia w mniemaniu piep/szon/ych hipokrytek nawet jak ona cię zdradzi to ty jesteś winny bo albo jej nie dawałeś tego czego oczekiwała albo ci wmówi że ją wepchnołes w ramiona innego , nie żałuję cię autorko bo pewnie nie dałaś mu tego czego oczekiwał czyli du/py więc cię w nią kopnął . Wy myślicie że facet to lubi siedzieć i słuchać pi/erdo/lenia o waszych wyolbrzymianych problemach jak wam to źle w życiu ilu w waszym mniemaniu dup/ków spotkałyście i jakie to wasze koleżanki to ździry , cierpliwość mężczyzny ma swoje granicę piszesz że gadaliscie godzinami a co myślałaś? Że będzie przez miesiąc słuchać twojego pi/erdo/lenia a ty mu szp/ ary nie popuscisz . Są dwa typy mężczyzn jeden to taki nieudacznik który łatwo daje się manipulować kobietą i będzie słuchać twojego pie/rdole/nia aż mu w końcu nie dasz du/py albo powiesz spi/erd/alaj , i drugi który będzie chciał cię przelecieć parę razy wysłucha ale jak to się będzie przeciągać to pujdzie do innej które da odrazu .

Gość gość
Debil. Na stówę !

Gość Gośćnastówę
Co prawda w oczy kole szczególnie takie hipokrytki co zdradzają chętnie a jak ją ktoś w rogi strzeli to aż kipi z czerwoności

Co prawda w oczy kole x hahahahahah kolego nie wiem czy zauważyłeś bo być może celowo robisz z siebie idiotę, wypowiadasz się nie na temat i to jest w tych twoich wypocinach najmniejszy problem :classic_cool:

Gość szry
autorko... spotykalas sie z panaMI X(y,z,a,b,c... ad infinitum). no, chyba ze ma byc norma, trafienie na jedno zepsute jablko, wiec wycinanie calego sadu... wtedy powiem z takiego samego doswiadczenia ze wszystkie kobiety to szmaty. i bede mial rownie wiele niepodwazalnej racji co ty. zacznij uzywac glowy do czegos innego niz przyjmowanie kalorii. ludzie uciekaja bez slowa po okresach o wiele dluzszych niz "pewien czas", bo tak jest latwiej. LUDZIE. to co wymyslasz jest zwykla hipokryzja. i znowu - nie uzywaj glowy tylko to przyjmowania pokarmu. no, chyba ze lubisz byc hipokrytka, wtedy mozna to nazwac po prostu zasluzona karma(taka mala gra slow:D) Carycka - jak zartujesz to brawo, nabralem sie, jak nie zartujesz to jestes po prostu pier*dolnieta:D

Gość gość
bo kobiety to lochy..