Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 latek nie jada kolacji

Polecane posty

Gość gość

Za cholere nie chce ! Je obiad o 14, potem okolo 16-17 cos w rodzaju drugie danie. Jakies owoce w miedzy czasie a o 20:30 wypija mleko modyfikowane 230ml i idzie spac. Nie chce nic innego. Nie lubi warzyw; ciezko mu przygotowac zeby zjadl ze smakiem. Nie mam juz sily

Gość gość
Z tego. O piszesz dużo je, co chcesz upaść żeby się toczył?

Gość gość
Dlaczego tak duże dziecko pije mm i dlaczego z butelki?????????? Nie zmuszaj go,nie to nie.

Gość gość
dzieci do 3 r.z powinny pic tylko mm. To akurat jest w porzadku ona nigdzie nie napisala, ze z butelki Ale zmuszanie dzieciaka do jedzenia takich ilosci jedzenia jest kretyznimem

Gość gość
Wg mnie to normalne. Mój 3 latek czasem je kolację czasem mówi że nie bo jest najedzony. Wtedy często wypija kakao i już.

Gość gość
Napisała 230 ml, zakładam więc,że skoro tak dokładnie,to podaje dziecku butelkę. Poza tym osobiście nie znam żadnego 3-latka pijącego mm, od 1,5 roku życia, max 2 ,piją/jedzą mleko krowie I NIC NIKOMU NIE JEST. Ale każdy robi jak uważa. W przedszkolu 3-latkom podaje się normalne mleko np. z musli, nikt się nie bawi w mm.

Gość gość
Weź sobie wypij ćwierć litra wysokokalorycznego mleka, to ciekawe kiedy zjesz następny posiłek.

Gość gość
Napisała że nie chce nic innego na kolacje tylko mleko czytajcie ze zrozumieniem.

Gość gość
Autorko obiad o 14, koło 16-17 owoc/deser, 20:30 mleko. Dokładnie tak jada mój 1,5 roczniak. I tak sobie teraz myślę, że żeby mi zjadł kolację to będę musiała koło 17 wprowadzić kolację, a owoce do południa

Gość gość
dużo je przecież, nie przesadzaj. Poza tym 3 latek i jeszcze mleko modyfikowane? :D:D:D:D:D:D Pampersy też nosi? :D

Gość gość
Tu autorka. Pampersy tylko na noc ;). Mleko pije tez krowie, np kakao ale wieczorem musi byc mm . A co w tym zlego?

Gość gość
To stary koń przecież..