Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie facetów przystojnych ale ciepłe aseksualne kluchy z charakteru?Ja tak

Polecane posty

Gość gość

To brat mojego męża. Zarówno mąż jak i jego brat to przystojni goście (mój mąz mi się bardziej podoba z wyglądu oczywiście, ale tamten też ładny chłopak i kobietom się podoba). Z tym, że mój mąz jest męski, pewny siebie, a tamten to pantofel, który podskoczy jak jego papusia 'piardnie', jakiś taki rozmemłany, sprawia wrażenie otępiałego, taki bardzo cichy, aż dziwne to. Pzez to wszystko jest po prostu nieatrakcyjny, chyba że dla kobiet któe lubią takie troki od kaleson, co do wszystkiego się zawsze dostosują, wszystko zrobią jak chce żonka, etc. Znacie takich?

Gość gość
Oczywiście wiadomo, że nie chodzi mi żeby facet był wredny czy agresywny do kobiety, mój mąz nie jest wredny ani agresywny, ale nie jest tez osobą bez swojego zdania, a takiej bym nie zniosła cechy u faceta.

Gość gość
No i co cie to ku'rwa obchodzi? :-/ zalosne

Gość gość
a co, twoj ciepła klucha ze sie chlastasz?

Gość gość
Nie każda potrzebuje macho bad boya. Nie mieszkamy w jaskiniach, facet nie musi ociekać testosteronem, walczyć o terytorium itd. Zresztą większość panien takich jak ty po kilku latach gdy zostaje sama z bachorem zaczyna szukać spokojnego...

Gość gość
14:59 Mój mąz nie jest typem bad boya, wyobraź sobie, ze jest coś posrodku :P A ojcem jest wspanialym Dla kafe móżdżków nie ma nic pomiedzy, albo ktos macho albo ciepła klucha. Brawo ty!

Gość gość
znam autorko i też nie lubię. to nie chodzi o to żeby facet był chamem i bokserem nie daj Boże damskim, bo masochizm to nie moja domena. CHodzi o to ze najgorsze to jak facet to jakie lelum polelum co nigdy nie wypowie swego zdania, zawsze na wszystko przyklasnie żonie nawet jak to kretynski pomysl. nie chodzi by wrzeszczał i lał kogoś, tylko żeby nie był taki że płynie z prądem i nie ma swojego zdania o niczym

Gość gość
Nawet macho przytakuje żonie jak ma kretyński pomysł ale o "niskiej szkodliwości społecznej" byle by znów fochem nie rzuciła. Są kobiety które dominują i lubią rządzić więc i on znajdzie swoją panią.