Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem na weselu relacja do oceny

Polecane posty

Gość gość

23lvl przegryw,rodzina zabiera cię na wesele jakiegoś kuzyna myśl sobie, co może pójść źle, będę siedział i może mnie wszyscy, zignorują, wchodzisz do kościoła, całość minęła bez żadnych wpadek,czuje dobrze wygryw wychodzisz przez kościół jakaś gimbusiara uśmiecha się i do ciebie macha ja bierdole podchodzi i wita się przedstaw się rozmawiasz o czymś, nie pamiętam nawet o czymś rzuca ci "potańczymy na sali" ja bierdole nie ogarniam bądź skołowany podchodzi jakiś gość wita się z tobą przedstaw mu się koleś rzuca "przecież my się znamy... jestem kuzyn XXX" pierwsza plama zaliczona jedziecie do restauracji w której będzie wesele wchodzicie wszyscy wznoszą toast i śpiewają 100 lat parze młodej gurwa nie wyrabiam za dużo ludzi, gorąco tu idź do kibla odsapnij trochę wmów sobie, że jesteś samiec alfa wyjdź z kibla uświadom sobie, że wszyscy usiedli jak cię nie było nie masz pojęcia gdzie twoje miejsce co ja odjebałę, uciekam kurwa do domu macha jakaś ciotka "seba, usiądź tu z nami!" uratowany siadasz na przeciwko ciebie siedzi ta gimbo gurwa co to będzie przecież jestem samiec alfa czuje dobrze zauważ że wszyscy jedza jakiś rosół a ja mam tylko makaron w talerzu zerknij na stół kurwa która rzecz jest rosołem? zauważ jakiś żółtawy płyn w szklanym kurwa dużym kubku czy chuj wie czym bingo biorę łychę i próbuję nabrać rosół po czym przenieść go na swój talerz robię to wszyscy przy stole na mnie patrzą robiąc wielkie oczy czuję wszystkie spojrzenia zerknij jeszcze raz na stół zauważ większy pojemnik z rosołem uświadom sobie że właśnie nalewasz sok jabłkowy do makaronu chcę umrzeć mózg pracuje na maksymalnych obrotach "no co, nie lubię rosołu XD" zdecydowanym ruchem nalej sobie pełny talerz soku gimbusiara uśmiecha się wpierdalaj "rosół" kurwa jakie niedobre zjedz wszystko po drugim daniu wysłuchaj tekstów o tym, jaki to jesteś niejadek i mało jesz idź znów do kibla zabarykaduj się na 30 min ktoś próbuje wejść dobija się udawaj odgłosy pustego kibla gość sobie poszedł słyszysz po jakimś czasie że wraca z drugą osobą przyszedł z jakąś obsługą restauracji i mówi, że drzwi się zatrzasnęły czy coś, bo nikogo w środku nie ma "ja jebe, muszę się ewakuować" nie ma okna, którym mogę wyjść zrób minę samca alfa zdecydowanym ruchem wyjdź z kibla dwóch facetów patrzy na ciebie rzuć im "miłejzabawy" wyjdź z kibla co ja kurwa odjebałem, czemu to powiedziałem? wróć do stołu ciotka zachwali gimbusiarze, jakim to jestem dobrym chłopakiem, tylko trochę nieśmiałym umrzyj ciociu, proszę cię kurwa robi ci coraz więcej siary gimbusiara patrzy na ciebie już tylko z politowaniem wszyscy zgromadzeni namawiają was, żebyście zatańczyli asertywność level 0 zgódź się idę tańczyć z gimbo próbuję naśladować nieudane ruchy ludzi widzę, że wszyscy patrzą sobie w oczy jak tańczą gimbo odwraca ciągle oczy w inną stronę nie chce nawet na ciebie patrzeć rzuć "pierdolę to" wyjdź frontowymi drzwiami idź z buta do domu

Gość gość
:D :D :D 10/10 za relację, jeszcze takie wysokiej noty tu nikomu nie dałam.