Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice się czepiają że spotykam

Polecane posty

Gość gość

się z biednym chłopakiem, bez prawa jazdy :( Mam 28 lat i oni uważają że ja jestem z nim tylko dlatego że zdaję sobie sprawę że już nic lepszego mnie nie spotka, więc żeby nie zostać starą panną wzięłam sobie byle kogo :( A to wcale tak nie jest bo on dla mnie jest idealnym partnerem, a prawko zrobi na pewno. I co dziennie muszę słuchać że inni to się fajnie ustawili, mają wykształconych, dobrze zarabiających facetów a nie to co ten mój :(

Gość gość
no, jak żeś dziada znalazła, to z czego mają sie cieszyć ? Takiego po studiach, z własną firmą, nowym samochodem i mieszkaniem, poszukaj...

Gość gość
Nie martw się jak się kochacie to jest ważne

Gość gość
wręcz przeciwnie, bo miłością się nie najesz, a z tym golasem nic prócz wegetacji w życiu cię nie czeka

Gość gość
Ale masz głupich i próżnych rodziców. Kasa, tylko kasa i majątki się liczą, a miłość i szacunek dla niektórych to ścierwo. Współczuję.

Gość gość
Tak, rzuć go tylko z tego powodu, a poszukaj sobie dzianego. Masz tępych i interesownych rodziców, którzy cię krzywdzą. Jak ludzie się kochają, to razem coś robią, a tu widać chodzi tylko o interesy rodzinne. Żałosne!!!

Gość gość
A Ty masz prawko? Bo jak nie to kiepsko, dobrze jak jedna chociaz osoba w zwiazku ma prawko, to sie przydaje.

Gość gość
Rodzice mają rację. Randki z goło/dup/cem to strata czasu. Każda miłość się kończy jak brak kasy. Jak masz siłę na takie utarczki to twój problem. Ja mam za sobą taki związek i straciłam 4 lata.

Gość gość
Jednak kobiety to materialistki.

Gość gość
Są rzeczy dla niektórych nieosiągalne za pieniądze, mimo że je mają.